fbpx
Winkelmand 0

Loes den Hollander

Loes den Hollander is een echte thrillerkoningin. Ze schreef al vijfentwintig jaar thrillers en is al tien jaar een bestsellerauteur. Van haar boeken zijn ruim 1 miljoen exemplaren verkocht.

Loes den Hollander schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid. Na Mij zie je niet (2018) verscheen in november 2019 haar vijfentwintigste thriller Toen ik dood was.

Meer weten over Loes? Kijk dan op:
www.Facebook.com/auteurLoesdenHollander/
Of www.Facebook.com/loes.hollander

 

Boeken van Loes den hollander