De Crime Compagnie Club

Home / De Crime Compagnie Club

Een cadeautje voor jezelf! Lees jij graag de spannende vrouwenthrillers van De Crime Compagnie? Dan hebben we een mooie aanbieding voor jou! We willen onze vaste lezers graag een voordeeltje geven. Je kunt nu lid worden van De Crime Compagnie Club!

Iedere maand ontvang je dan als eerste een spannende NIEUWE thriller, ruim voordat deze in de boekhandel ligt. Dit kan de nieuwe thriller van thrillerkoningin Loes den Hollander zijn, een nieuwe Linda Jansma of een spannende titel van een van onze debutanten. Wij zorgen voor een mooie mix van bekende en nog onbekende auteurs. Jij hebt altijd een spannend boek in huis.

Als lid van de club krijg je een mooie korting en betaal je geen verzendkosten. In plaats van de retailprijs van 21,99 betaal jij slechts 15,- incl. verzending*. Wij zorgen ervoor dat aan het begin van iedere maand een gloednieuw boek op je deurmat ploft. Door lid te worden van De Crime Compagnie Club steun je onze auteurs en de uitgeverij, zodat wij je ook in de toekomst kunnen blijven voorzien van een prachtige papieren versie van onze boeken.

Meld je voor 1 augustus aan en ontvang de nieuwe thriller De bonusmoeder van Inge van Prooijen als welkomstcadeau! Deze sturen we direct naar je op. Vanaf de eerste van de maand kun je dan ook je eerste Clubboek verwachten. Van welke auteur dit boek is, houden we nog even geheim.

* Belgische leden betalen een bijdrage van € 5,- voor verzending.

Let op: Meld je je aan na 1 juli? Dan heb je het clubboek gemist! En doe je pas mee in augustus.

De voordelen voor leden

  • Iedere maand als eerste de nieuwste Crime Compagnie-thriller in huis
  • Nieuwe thriller voor maar 15,- i.p.v. 21,99
  • Geen verzendkosten!
  • Welkomstcadeau De bonusmoeder van Inge van Prooijen (t.w.v. 21,99)
  • Leuke extraatjes

Hoe werkt het aanmelden voor De Crime Compagnie Club

  1. Vul je gegevens in. Je betaalt 15,- bij het aanmelden. Het eerstvolgende boek wordt niet geïncasseerd. Zo is jouw welkomstcadeau helemaal gratis!
  2. Welkomstcadeau: we sturen z.s.m. een exemplaar van de nieuwe thriller De bonusmoeder van Inge van Prooijen naar je op.
  3. Nu hoef je je geen zorgen meer te maken over de betaling. Dit gaat nadat je jouw welkomstcadeau en eerste boek hebt ontvangen via automatisch incasso op de 1e van de maand.
  4. Rond de 1e van de maand verzenden wij de boeken. Je kunt jouw boek verwachten in de periode vanaf de 1e tot de 10e van de maand.
  5. Bovendien krijg je als lid van De Crime Compagnie Club leuke extra’s.

Opzeggen? 
Dit maken we niet ingewikkeld. Er geldt 1 maand opzegtermijn. Opzeggen moet voor de 1e van de maand. Je ontvangt dan nog 1 boek. Daarna stopt het abonnement. Mail naar club@crimecompagnie.nl om op te zeggen.

Meer informatie over De Crime Compagnie Club
Maandelijks krijg je de nieuwste thriller van De Crime Compagnie thuisgestuurd. Dit boek verschijnt pas een maand later in de winkels. Ook ontvang je af en toe leuke extra’s en word je als eerste uitgenodigd voor evenementen als het Crime Compagnie Café of een meet & greet met auteurs. Welke thriller je ontvangt is iedere maand een verrassing en zie je pas als deze op de deurmat valt. Dit kan een nieuwe thriller zijn van een bekende naam zoals Loes den Hollander, Marelle Boersma, Linda Jansma of Angelique Haak. Of we laten je graag kennismaken met onze nieuwe auteurs zoals Vera van Beers, Nadine Barroso en Marjolein van der Gaag. Stuk voor stuk zijn het geweldige Crime Compagnie thrillers waar wij trots op zijn.

Heb je vragen? Bekijk hier het antwoord op de meestgestelde vragen.

De Crime Compagnie Club

Je wil lid worden als...

…je het leuk vindt om te lezen
…je graag ontspant met een spannende thriller
…je fan bent van de Crime Compagnie thrillers
…je graag nieuwe auteurs ontdekt
…je graag als eerste het nieuwste boek wil lezen

Wil je nog iets meer weten?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hartelijke groet,

De meisjes van de Crime Compagnie,
Ilse, Manon, Willemijn & Sarina.