CRIME COMPAGNIE CAFÉ

Home / Nieuws / CRIME COMPAGNIE CAFÉ
CRIME COMPAGNIE CAFÉ
04/09/2023

Ben jij erbij?

Ter ere van de verschijning van maar liefst 5 spannende boeken organiseren wij het Crime Compagnie Café. Een heerlijke middag met onze crème de la crime-auteurs in hartje Utrecht! De presentatie is in handen van bestsellerauteurs Loes den Hollander en Marion van de Coolwijk.

Op zondag 1 oktober 2023 van 15:00 tot 18:00 uur presenteren we niet alleen de spannende nieuwe thriller DE LIJST van bestsellerauteur MARELLE BOERSMA, maar ook:

ONHEILSPAD – VERA VAN BEERS
Vera won de 3e prijs in de verhalenwedstrijd De donkere dagen. Onheilspad is haar debuut bij De Crime Compagnie.

WIE ZWIJGT… – LIZ OUWENS
Wie zwijgt… verscheen eerder als e-book. Wegens het succes verschijnt deze psychologische thriller nu ook als paperback!

DODEN PRATEN NIET – TAMARA GERAEDS
Tamara Geraeds lanceerde aan het begin van dit jaar haar sterke debuut Woede. Met Doden praten niet weet ze ons weer te verrassen, spannend en origineel!

EEN DUISTERE PLEK – ANNERIEKE DE VRIES
In Anneriekes debuut Sluipwesp maakten we kennis met Maud. Zij geeft een mooie inkijk in het leven van een mortuariummedewerkster en de geheimen die overleden personen met zich mee kunnen dragen. In Een duistere plek speelt Maud weer een hoofdrol, maar dit boek is goed los te lezen van Sluipwesp.

Bovendien wordt de prijs voor Beste Vrouwenthriller 2022 uitgereikt aan Angelique Haak, voor haar boek HET VERKEERDE MEISJE.

LOCATIE

Bibliotheek Neude
2e etage | Theaterzaal & NODA
Neude 11
3512 AE Utrecht

BEREIKBAARHEID

Bibliotheek Neude is op verschillende manieren te bereiken.

Openbaar vervoer
Van station Utrecht Centraal is de bibliotheek te bereiken met buslijnen 2, 8, 28, 50, 55, 73, 74 of 77. Stap uit bij halte Neude. Liever lopen? Via Vredenburg en de Potterstraat is het ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station. Plan je reis via 9292.nl.

Fiets
Je kunt je fiets stallen onder de bibliotheek. De stalling is dagelijks geopend. De fietsenstalling is de eerste 24 uur gratis.

Auto
Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij Interparking Hoog Catharijne P1, P4 of P5 of bij Q-park La Vie. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend. Vanaf deze garages is het 5 tot 10 minuten lopen naar de bibliotheek.

Zaal open: 14.45 uur. Aanvang programma: 15.00 uur | toegang vrij.

Meld je hieronder aan voor het officiële programma en we zetten je op de lijst!  (Vol is vol). Entree is gratis. Bij de boekverkoop is enkel pin aanwezig.

  • Ben je pers of boekblogger? Vermeld hieronder je website of social media account