De lijst

Home / Boeken / De lijst
De Lijst, de nieuwe bestseller van Marelle Boersma
Verschijningsdatum
september 2023

Het nieuwste boek van bestsellerauteur Marelle Boersma, De Lijst, is een absolute pageturner! De lijst is gebaseerd op ware gebeurtenissen die zo gruwelijk zijn dat ze wereldnieuws waren in de jaren ’90.

Erin werkt als archeologe in Naturalis in Leiden en houdt ervan om de geschiedenis tot leven te wekken via oude botten. Ze is net verloofd en het leven lijkt haar toe te lachen.

Charlotte is patissier in Orleans. Taarten bakken is haar passie en ze is zo goed in haar vak dat ze mag meedoen aan een belangrijke wedstrijd.

In Milaan tekent modeontwerper Max de mooiste jurk uit zijn carrière. Hij hoopt dat deze jurk het spektakelstuk zal zijn op de catwalk tijdens de fashionweek.

Dan wordt Erins geluk ruw verstoord door de plotselinge dood van haar adoptiemoeder. Haar moeder heeft niet de kans gekregen Erin te vertellen over De lijst. De lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zijn…

Marelle Boersma is bestsellerauteur van onder andere de thrillers Vals alarm en Ik volg je. De afgelopen jaren schreef ze Vertrekthrillers, maar De lijst is weer een ouderwetse Boersma-thriller gebaseerd op maatschappelijke problemen.

De lijst verschijnt op 20 september en kost € 21,99.

Lees hier een preview van De lijst.

Prijs
€ 18,50
ISBN
9789461098085
Aantal pagina's
330
Prijs
€ 8,99
ISBN
9789461098221
Prijs
€ 11,99
ISBN
9789461098207
Aantal uren
10.5
Een spetterend plot waarvan ik letterlijk een brok in mijn keel kreeg. Heel overtuigend en meeslepend sterk.
Moon, Mustreads Recensie bekijken
Een indringend verhaal, het waargebeurde aspect is verschrikkelijk, een boek dat niet weg te leggen is. Een verhaal dat de lezer lang bij zal blijven.
Wendy Wenning, Vrouwenthrillers
Ik kon het boek niet wegleggen! Extra dimensie en extra diepte doordat het verhaal gebaseerd is op historische (gruwelijke) gebeurtenissen.
Saskia van Schip
De lijst is mijn nieuwe favoriet van Marelle Boersma!
Veroniques Boekenhoekje Recensie bekijken
Wat een thriller! En wat verschrikkelijk dat een deel waargebeurd is. Thrillerliefhebbers: ga ‘De lijst’ lezen!
Boekenbeschrijfster Kim Recensie bekijken
Boersma heeft een ijzersterke schrijfstijl. De lijst is buitengewoon goed!
Charles Kuijpers Recensie bekijken
Een gruwelijke thriller neergezet, met zeer heftige thematiek. Gebaseerd op ware gebeurtenissen verweven met fictie, iets waar Boersma in uitblinkt.
Boekverslaafde Recensie bekijken
'Dit boek is zoveel meer dan een thriller. Goed geschreven en de spanning wordt geweldig goed opgebouwd.'
Boekhandel Riemer

Over de auteur

Marelle Boersma

Marelle Boersma heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder de bestsellers Ik volg je en Vals alarm. Ook haar Vertrekthrillers, zoals Ciao Sicilia en Terug naar Cornwall, zijn razend populair.