Wanhoop en liefde

Home / Boeken / Wanhoop en liefde
Wanhoop en liefde
Verschijningsdatum
oktober 2023

Eleonore vecht voor haar vrijheid. Een nieuwe liefde maakt haar strijdvaardiger dan ooit.

Koning Louis heeft Eleonore ontvoerd uit het paleis van haar minnaar. Ze is nog steeds koningin van Frankrijk, maar ook zijn gevangene. Dan doet ze een schokkende ontdekking, die haar voor een onmogelijke keuze plaatst. Ze wil scheiden van Louis, maar die weigert. Tot uit onverwachte hoek een bizar voorstel komt waardoor hun huwelijk toch kan worden beëindigd. Louis stemt ermee in, maar wil Eleonore zich zo laten vernederen?

Wat zeggen lezers?

‘Voor de liefhebbers van meeslepende historische verhalen.’ – NBD Biblion over Lust en schande.

Prijs
€ 21,99
ISBN
9789461098214
Aantal pagina's
240
Prijs
€ 8,99
ISBN
9789461098191
Aantal pagina's
216
Geschiedenisles vermomd als boeiende historische roman. Een mooie mix die geen moment verveelt.
Marianne en Theo Hoogstraaten hebben recht gedaan aan de vrouw die Eleonore van Aquitanië was in deze mooie historische roman.
Wanhoop en liefde is echt een mooi vervolg op het vorige deel, en sluit aan bij de sfeer die in de andere historische thrillers van de auteurs geproefd wordt.
Diane Kooistra Recensie bekijken
Werkelijk een prachtig boek waar in je ineens in een heel ander tijdperk waant. Prachtig indringend en filmend geschreven.
Marijo Bakker, Boekenwurmen

Over de auteur

Marianne & Theo Hoogstraaten

Marianne en Theo Hoogstraaten zijn er meesters in om van geschiedenis een spannend en levendig verhaal te maken. Zowel hun thrillers als historische romans krijgen lovende recensies. In 2018 werden ze voor hun hele oeuvre onderscheiden met de Gouden Vleermuis.