De heks in mij

Home / Boeken / De heks in mij
De heks in mij
Verschijningsdatum
oktober 2022
  • Reserveren

Schuilt er niet een heks in ieder van ons?

De heks in mij is het nieuwste boek van Loes den Hollander.
De heks in mij is het nieuwste boek van Loes den Hollander en gaat over de diepste wens van drie vrouwen en over de strijd die ze moeten leveren om deze wens uit te laten komen.

Het moederschap is niet voor iedereen weggelegd of vanzelfsprekend. Kaia, Jill en Wiesje kunnen daarover meepraten. Behalve de diepe wens om moeder te worden hebben ze nog een andere gezamenlijke focus. Als hun leven volkomen onverwacht verandert, krijgen ze alle drie te maken met tegenstrijdige emoties die het beste en tegelijk het slechtste in hen naar boven halen.

En waardoor de heks in een van hen te veel ruimte krijgt.

Loes den Hollander is een bestsellerauteur. Ze heeft inmiddels ruim 1 miljoen boeken verkocht en schreef meer dan 25 thrillers. De heks in mij is haar 28ste psychologische thriller. In het nieuwste boek van Loes den Hollander De heks in mij spelen drie herkenbare vrouwen de hoofdrol. Het verhaal wordt verteld vanuit drie perspectieven en langzaam maar zeker ontrafelt het plot zich. De korte hoofdstukken zorgen dat je snel door het boek heen vliegt. Je wordt heen en weer geslingerd tussen liefde en wreedheid, sympathie en antipathie. Het enige wat je nog wil, is dat de waarheid boven water komt.
Meer weten over Loes en haar boeken? Volg haar op Facebook

Prijs
€ 21,99
ISBN
9789461096975
Prijs
€ 8,99
ISBN
9789461097026
Wederom een krachtige vrouwenthriller. Loes stelt nooit teleur!
Patrice_bookspecials
Een heerlijke dosis spanning, vol plottwisten en emoties. Een genot om te lezen!
Must reads, Moon Kager
Er hangt een lekker broeierig spannend sfeertje in het hele boek. Je ontdekt dat er van alles niet klopt en het wordt elke keer nog een tandje erger en vreemder
Saskia van Schip, redactie

Over de auteur

Loes den Hollander

Loes den Hollander is een echte thrillerkoningin. Ze schreef zesentwintig thrillers en is al jaren een bestsellerauteur. Van haar boeken zijn ruim 1 miljoen exemplaren verkocht.