Meestgestelde vragen abonnement

Home / Meestgestelde vragen abonnement

Hoe kan ik mij aanmelden voor De Crime Compagnie Club?

Aanmelden is eenvoudig. Op elk moment van de maand kun je lid worden van De Crime Compagnie Club. Je ontvangt op de 1e van de volgende maand jouw eerste Club-boek. Let op: je ontvangt pas de volgende maand je eerste clubboek.

Wanneer ontvang ik mijn eerste boek?

Op de 1e van de maand gaan we de club-boeken versturen. Afhankelijk van de post duurt het 1 tot 5 werkdagen voordat je deze ontvangt. Heb je op de 15e nog niets ontvangen? Mail naar Willemijn via club@crimecompagnie.nl.

Wanneer ontvang ik het welkomstcadeau?

Wij versturen de welkomstcadeaus elke donderdag met de postservice. Afhankelijk van de post duurt het 1 tot 5 werkdagen voordat je deze ontvangt. Mocht je na 2 weken nog niets binnen hebben, mail naar Willemijn via club@crimecompagnie.nl.

Wanneer maken jullie het boek bekend? 

Welk boek het boek van de maand wordt is geheim tot op de dag van verzending. Zo blijft het een verrassing wat er op de mat gaat vallen. Na een week maken we dit bekend op social media.

Bekijk hier het clubboek van mei ’24.

Bekijk hier het clubboek van juni ’24.

Bekijk hier het clubboek van juli ’24.

Bekijk hier het clubboek van augustus ’24.

Wanneer is het boek verkrijgbaar in de winkel? 

Als lid van De Crime Compagnie Club ontvang jij een maand voor verschijnen het boek als eerste in huis. Het boek dat je bijvoorbeeld in de maand mei ontvangt ligt dus vanaf 1 juni in de boekwinkel. Je kunt het boek niet via ons nabestellen voor 15 euro. Deze is dan enkel in de boekhandel en online verkrijgbaar voor € 21,99.

Welke auteurs kan ik verwachten? 

Natuurlijk kun je de crème de la crime auteurs van de Crime Compagnie verwachten. De bekende namen zoals Loes den Hollander, Angelique Haak, Linda Jansma en Marelle Boersma komen zeker een keer voorbij. Uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat twee van deze auteurs dit jaar nog gaan verschijnen. Daarnaast introduceren we op deze manier ook onze nieuwe auteurs bij je. Stuk voor stuk zijn het geweldige Crime Compagnie thrillers waar wij trots op zijn en die we graag fysiek willen uitbrengen. 

Kan het zijn dat ik het boek al heb?

Nee, eigenlijk kan dat niet. Als clublid ontvang je namelijk als eerste onze nieuwe boeken. Pas na een maand verschijnen deze in de boekwinkel en online.

Hoe werkt opzeggen? 

Dit maken we niet ingewikkeld. Er geldt 1 maand opzegtermijn. Opzeggen moet voor de 1e van de maand. Je ontvangt dan nog 1 boek. Daarna stopt het abonnement. Mail naar club@crimecompagnie.nl om op te zeggen. 

Komt er ook een e-book abonnement?

Voorlopig nog niet, maar bij voldoende animo gaan we hiermee aan de slag. Hiervoor moet ook een online platform gebouwd worden wat niet in een maandje klaar is helaas. We houden jullie op de hoogte. Onze boeken staan ook in Kobo Plus.

Wat als ik in het buitenland woon?

Gratis verzending geldt alleen in Nederland. Voor België geldt een verzending van 5,-. Voor andere landen is dit helaas nog niet mogelijk.

Is er ook een De Crime Compagnie Club Facebookgroep? 

Ja! En zodra je lid wordt ontvang je de unieke link om lid te worden. In deze Facebookgroep bespreken we het clubboek van de maand. Alleen leden krijgen toegang.

Kan ik ook het boek van de vorige maand nog ontvangen?

Dit kan helaas niet. Je hebt dat boek dan gemist. Tenzij we het boek ook als welkomstgeschenk aanbieden. We sturen helaas geen boeken na. Dit gaat organisatorisch technisch niet.