De donkere dagen

Home / Boeken / De donkere dagen

De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend.

Spanning van Hollandse bodem.
De auteurs van de Crime Compagnie hebben hun misdadige breinen weer aan het werk gezet en superspannende korte verhalen geschreven. Met bijdragen van:
Loes den Hollander, Marelle Boersma, Linda Jansma, Theo en Marianne Hoogstraten, Marja West, Angelique Haak, Marijke Verhoeven, Svea Ersson, Martine Kamphuis, Atie Vogelenzang, Ingrid Oonincx, Heleen Smit, Annerieke de Vries, Ad van de Lisdonk, Heleen van den Hoven, Mariska Overman, Barbara Sevenstern, Tamara Haagmans

 

Prijs
€ 5,00
ISBN
9789461094384
De donkere dagen is een ideale bundel om lekker tijdens de koude winterdagen thuis op de bank te lezen. Geniet!
Kim, boekenbeschrijfster
Een heerlijk boek voor bij het haardvuur met een warm drankje.
NBD Biblion

Over de auteurs

Ad van de Lisdonk

Ad van de Lisdonk debuteerde in 2013 met Het Amazoneverbond. Daarna volgden nog een paar actierijke thrillers, waaronder in 2020 de Kobo Original Prachtig gebroken.

Angelique Haak

Angelique Haak 'heeft zich in korte tijd ontpopt tot een van Nederlands betere thrillerschrijfsters,' aldus Thrillzone. Haar laatste thriller, Het verkeerde meisje, won in 2023 de prijs voor Beste Vrouwenthriller.

Annerieke de Vries

In 2018 verscheen het debuut Sluipwesp van Annerieke de Vries (1964) bij De Crime Compagnie. Na een aantal romans verschijnt binnenkort haar tweede thriller, Een duistere plek.

Atie Vogelenzang

Atie Vogelenzang (1955, Krimpen aan de Lek), is geen onbekende in de thrillerwereld. Als de helft van Tupla M. schreef ze, samen met Wendela de Vos, meerdere spannende boeken. In 2018 besloot Atie het alleen te proberen en verscheen haar thriller Uit het niets.

Barbara Sevenstern

Barbara Sevenstern (1969) is communicatiespecialist en blogger. Samen met haar echtgenoot en drie kinderen woont zij in Den Haag. In 2019 debuteerde ze bij De Crime Compagnie met de feelgoodthriller Familiegeluk.

Heleen Smit

Heleen Smit (Ede, 1983) woont in Doetinchem met haar vriend en twee honden. Ze studeerde journalistiek en werkt bij een nieuwswebsite voor de food- en agribusiness. Na haar goed ontvangen debuut Op het verkeerde moment, verscheen onlangs de polderthriller In de knel.

Heleen van den Hoven

Heleen van den Hoven (1959) maakte in 2019 haar thrillerdebuut bij De Crime Compagnie met Het Carpa Complot. In 2020 verscheen Heleens tweede thriller: De speelgoedman. Deze onvoorspelbare pageturner staat op de longlist voor de Hebban Thrillerprijs. Binnenkort komt haar nieuwste boek uit: Het tango algoritme.

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx schrijft psychologische thrillers met goed uitgewerkte personages, verrassende plots en veel vaart. Ze debuteerde in 2010 met de thriller Nickname. Inmiddels heeft ze zes thrillers en een aantal korte verhalen op haar naam staan.

Linda Jansma

Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema. Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden. Linda schreef 15 thrillers waaronder de bestsellers Houvast, Kwetsbaar en Tweestrijd.

Loes den Hollander

Loes den Hollander is een echte thrillerkoningin. Ze schreef zesentwintig thrillers en is al jaren een bestsellerauteur. Van haar boeken zijn ruim 1 miljoen exemplaren verkocht.

Marelle Boersma

Marelle Boersma heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder de bestsellers Ik volg je en Vals alarm. Ook haar Vertrekthrillers, zoals Ciao Sicilia en Terug naar Cornwall, zijn razend populair.

Marianne & Theo Hoogstraaten

Marianne en Theo Hoogstraaten zijn er meesters in om van geschiedenis een spannend en levendig verhaal te maken. Zowel hun thrillers als historische romans krijgen lovende recensies. In 2018 werden ze voor hun hele oeuvre onderscheiden met de Gouden Vleermuis.

Marijke Verhoeven

De schrijfstijl van Marijke Verhoeven is een combinatie van spanning, sensuele romantiek en een vleugje humor. Naast haar boeken over het fictieve Deense eiland Kenning, schreef ze onder andere de heerlijke thriller Onder invloed.

Mariska Overman

Mariska Overman (1970) studeerde theologie en heeft met haar man een communicatiebureau om de dood bespreekbaar te maken. In 2017 debuteerde ze met Hoofdzaak. Van haar nieuwste thriller, Noorderlicht, zijn de filmrechten inmiddels verkocht!

Marja West

Marja West werd geboren in Bakkum, Noord-Holland. In 2013 gooide ze haar leven om en ging schrijven. Na haar debuut Uitgeteld verschenen een groot aantal thrillers en verhalen, onder andere de psychologische thriller Het spel van leugens.

Martine Kamphuis

Martine Kamphuis (1963) werkt als psychiater/ psychotherapeut en verwerkt haar vakkennis in haar boeken. Ze schrijft zowel kinder- en jeugdboeken als heerlijke thrillers voor volwassenen.

Svea Ersson

Svea Ersson debuteerde in 2009 bij De Crime Compagnie met Alleen Eva. Daarna volgden nog een aantal thrillers en korte verhalen, onder andere Voor altijd Isa en de Vertrekthriller Hej Denemarken. Svea heeft een fijne schrijfstijl die zorgt voor heerlijk leesvoer!