Winkelmand 0


UITGEVERIJ

& werkwijze

poison

AUTEURS

& achtergronden

pump

BOEKEN

& recensies

revolver

WELKOM BIJ DE CRIME COMPAGNIE!

ONZE UITGEVERIJ IS GESPECIALISEERD IN MISDADIG GOEDE BOEKEN


Thriller van de maand Bestseller

schaduwkinderen.wbs

Schaduwkinderen Linda Jansma

Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Schaduwkinderen is hiervan het spannende eerste deel.

Wat is er twintig jaar geleden precies gebeurd? Jules’ herinneringen aan die avond zijn vaag, het enige wat ze weet is dat haar vader dood is. Haar broer is veroordeeld voor de moord, maar Jules gelooft in zijn onschuld. Of spelen er dingen waar zij geen weet van heeft?
Terwijl ze verbeten blijft zoeken naar antwoorden, stort ze zich op haar werk als officier van justitie en krijgt ze te maken met een zenuwslopende zaak die ze moet zien op te lossen voordat er meer slachtoffers vallen.

Meer info >


Recent nieuws

Gratis Ebook
Gratis Ebook
Kom jij ook naar de Margriet Winterfair? Wij staan op stand 2C016. Koop nu je kaartje en ontvang het ebook Kwetsbaar van Linda Jansma gratis: http://www.margrietwinterfestival.nl/gratis-e-book-bij-je-ticket/?utm_source=Nieuwsbrief28okt&utm_campaign=MWF16&utm_medium=E-mail&utm_content=gratisboek
Lees verder
Win ons Halloweenpakket!
Win ons Halloweenpakket!
Deel & like ons bericht op Facebook en wie weet win jij ons Halloweenpakket! https://www.facebook.com/DeCrimeCompagnie/photos/a.290562901050643.66019.261604407279826/1107334179373507/?type=3&theater
Lees verder