Afgeschreven

Home / Boeken / Afgeschreven
Afgeschreven
Verschijningsdatum
december 2023

Van de auteur van De Beste Vrouwenthriller van 2023, Angelique Haak, verschijnt een nieuw boek! Een briljante pageturner over een… thrillerauteur. Afgeschreven.

Nooit meer, had Sasja zich voorgenomen. Maar wat als er levens van afhangen?

De populaire Maasstadmoorden-reeks van thrillerschrijfster Sasja Winters is in de vergetelheid geraakt, net als zijzelf. Nadat Sasja een aantal jaren eerder in opspraak kwam door een incident met haar uitgever, brak ze met de schrijfwereld en alles wat daarmee samenhing.

Maar dan klopt de politie op haar deur. Er is een jonge vrouw vermoord en de manier waarop is Sasja maar al te bekend. De moordenaar heeft een boodschap voor haar: Voltooi de serie, of er zullen meer slachtoffers vallen!

Een thriller over een thrillerschrijfster. Dat was iets waarvan Angelique aanvankelijk dacht: Oooo, wat leuk! Daar weet ik veel van, dat kan ik! Maar al gaandeweg begon Angelique net zo te worstelen met het schrijven als haar hoofdpersoon, thrillerauteur Sasja Winters. Het gevolg? Het boek Afgeschreven werd maar niet afgeschreven. Sterker nog: het werd een jaar uitgesteld. Maar inmiddels is Angelique terug en hoe! In dit bijna 400 pagina’s heerlijke boek sla je iedere bladzijde nog sneller om dan de vorige en geniet je van spanning, humor en diepgang.

Prijs
€ 21,99
ISBN
9789461097576
Aantal pagina's
300
Prijs
€ 9,99
ISBN
9789461097613
Prijs
€ 11,99
ISBN
9789461098504
Aantal uren
8-9
De plottwist was sterk en verrassend, echt geniaal. Op mooie wijze weet Angelique Haak het verhaal af te ronden.
Angelique weet als geen ander hoe ze de druk op moet voeren of juist vertragen, om dan onder die serene rust toe te slaan.
Incredible bookworm Recensie bekijken
Deze thriller heeft alles in zich. Spanning, mooie personages, wat gruwelijkheid, een vleugje humor en een goed verhaal.
Wendy Wenning, Vrouwenthrillers Recensie bekijken
Tergend spannend tot het einde aan toe, een meesterwerk!
Moon Kager, Mustreads or Not Recensie bekijken
Een verhaal waar de schrijfster haar hart en ziel in heeft gestoken. Haak laat zien een blijvertje in het Nederlandse thrillergenre te zijn.
Wat heeft Angelique met ‘Afgeschreven’ wederom een sterke en spannende thriller geschreven!
Boekenbeschrijfster Kim Recensie bekijken
Haak is de meesteres van de misleiding!
Cees van Rhienen
Een steeds spannender en spannender wordende zoektocht! Met de hele tijd een onwijs beklemmend sfeertje.

Over de auteur

Angelique Haak

Angelique Haak 'heeft zich in korte tijd ontpopt tot een van Nederlands betere thrillerschrijfsters,' aldus Thrillzone. Haar laatste thriller, Het verkeerde meisje, won in 2023 de prijs voor Beste Vrouwenthriller.