Afgeschreven

Home / Boeken / Afgeschreven
Afgeschreven
Verschijningsdatum
december 2023
  • Reserveren

Van de auteur van De Beste Vrouwenthriller van 2023, Angelique Haak, verschijnt een nieuw boek! Een briljante pageturner over een… thrillerauteur. Afgeschreven.

Nooit meer, had Sasja zich voorgenomen. Maar wat als er levens van afhangen?

De populaire Maasstadmoorden-reeks van thrillerschrijfster Sasja Winters is in de vergetelheid geraakt, net als zijzelf. Nadat Sasja een aantal jaren eerder in opspraak kwam door een incident met haar uitgever, brak ze met de schrijfwereld en alles wat daarmee samenhing.

Maar dan klopt de politie op haar deur. Er is een jonge vrouw vermoord en de manier waarop is Sasja maar al te bekend. De moordenaar heeft een boodschap voor haar: Voltooi de serie, of er zullen meer slachtoffers vallen!

Een thriller over een thrillerschrijfster. Dat was iets waarvan Angelique aanvankelijk dacht: Oooo, wat leuk! Daar weet ik veel van, dat kan ik! Maar al gaandeweg begon Angelique net zo te worstelen met het schrijven als haar hoofdpersoon, thrillerauteur Sasja Winters. Het gevolg? Het boek Afgeschreven werd maar niet afgeschreven. Sterker nog: het werd een jaar uitgesteld. Maar inmiddels is Angelique terug en hoe! In dit bijna 400 pagina’s heerlijke boek sla je iedere bladzijde nog sneller om dan de vorige en geniet je van spanning, humor en diepgang.

Prijs
€ 21,99
ISBN
9789461097576
Aantal pagina's
300
Prijs
€ 9,99
ISBN
9789461097613

Over de auteur

Angelique Haak

Angelique Haak 'heeft zich in korte tijd ontpopt tot een van Nederlands betere thrillerschrijfsters,' aldus Thrillzone. Haar laatste thriller, Het verkeerde meisje, won in 2023 de prijs voor Beste Vrouwenthriller.