Kom je bij onze club?

Home / Boeken / Kom je bij onze club?
Kom je bij onze club?
Verschijningsdatum
mei 2024

Nieuw welkomstgeschenk!
Meld je nu aan en ontvang deze maand de nieuwe thriller van Inge van prooijen – De bonusmoeder als welkomstcadeau.

Op donderdag 11 april lanceerden wij De Crime Compagnie Club speciaal voor de fans van onze thrillers. Als clublid ontvang je iedere maand een gloednieuwe thriller van De Crime Compagnie. Zo nieuw… het boek verschijnt pas een maand later bij de boekhandel en online.

Als allereerste lees jij de nieuwe thriller van Loes den Hollander, Marelle Boersma, Linda Jansma, Marion van de Coolwijk, Angelique Haak of een van onze andere auteurs. We laten je op deze manier graag kennismaken met onze auteurs. Iedere thriller past bij De Crime Compagnie. Lees je graag een thriller van Marelle Boersma, dan vind je Marjolein van der Gaag ook leuk! Ben je fan van Angelique Haak? Ontdek dan ook de thrillers van Nadine Barroso.

De voordelen voor leden

  • Iedere maand als eerste de nieuwste Crime Compagnie-thriller in huis voor maar 15,-
  • Geen verzendkosten!*
  • Welkomstcadeau De bonusmoeder – Inge van Prooijen (t.w.v. 21,99)
  • Leuke extraatjes

* Belgische leden betalen een bijdrage van € 4,95 voor verzending.

Wil jij ook iedere maand ontspannen met een spannende thriller en ben je fan van onze thrillers? Meld je voor 1 augustus aan en ontvang de nieuwe thriller De bonusmoeder van Inge van Prooijen als welkomstcadeau! Deze sturen we in dezelfde week naar je op.
Vanaf de eerste van de maand kun je dan ook je eerste Clubboek verwachten. Van welke auteur dit boek is, houden we nog even geheim.