fbpx
Winkelmand 0

Marelle Boersma

Marelle Boersma (1957) heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder een aantal bestsellers zoals  Ik volg je en Vals alarm (ruim 100.000 ex.). Vals alarm won de tweede prijs bij de Thrillerawards 2012 en stond ruim 6 weken in de Bestseller 60. Haar eerste thrillers gaan voornamelijk over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers.

Op dit moment schrijft Marelle aan een serie Vertrek-thrillers, waarvan de eerste, Chateau de Provence, in 2018 is uitgekomen. Ciao Sicilia volgde een jaar later en ook Enkele reis naar de Algarve kan aan het rijtje worden toegevoegd. Inmiddels zijn haar Vertrek-thrillers razend populair en voor maart 2020 staat de nieuwste gepland: Terug naar Cornwall. Het zijn verhalen waarin Nederlanders hun vertrouwde leven achter zich laten om zich in het buitenland te vestigen, met steeds een andere reden om te vertrekken. Door Marelles uitgebreide research in het land of de streek waar de hoofdpersonen naartoe gaan, geeft de couleur locale altijd iets extra’s.

Het idee voor deze vernieuwende Vertrek-thrillers ontstond door haar eigen vertrek naar Portugal in 2015. Samen met haar grote liefde Jan vertrok ze naar Portugal om daar te gaan wonen, schrijven en schrijfcursussen te geven. Inmiddels heeft Marelle Portugal alweer verlaten en is ze een nieuw avontuur in Frankrijk aangegaan.

Meer weten over Marelle:
Website: www.marelleboersma.nl
Facebook: https://www.facebook.com/marelleboersma
Twitter: @MarelleBoersma
Instagram: https://www.instagram.com/marelleboersma/

Boeken van Marelle Boersma