Vals Alarm

Home / Boeken / Vals Alarm
Vals Alarm
Verschijningsdatum
november 2011

Een scheiding komt in de beste families voor. Maar wat doe je als je kind slachtoffer wordt van de wraakgevoelens van je ex?

Janna probeert haar veeleisende baan zo goed mogelijk te combineren met de zorg voor haar dochter Fleur en haar echtgenoot Roderick. Als Roderick opeens bij zijn jonge vriendin intrekt, blijft Janna berooid achter. Ze onderneemt een laatste poging om de schade te beperken, maar haalt zich hiermee de woede van haar ex op de hals. Te laat beseft ze dat Roderick haar harder kon raken dan ze ooit had gedacht…

‘Er zijn papa’s die uit de hel lijken te komen. En mama’s die eerst niet zo slim lijken. Zoals Janna, die wakker wordt in een park. Vuil, bloedkorsten op haar handen, schrijnende pijn tussen haar benen. De zoveelste keer. Gebruikt. Maar had ze daar zelf niet voor gezorgd? Dan ontrolt zich het verhaal. Herinneringen die blijven terugkomen. Dochter van zeven. Man die haar mishandelt, haar verlaat, en haar via leugens en bedrog het kind afpakt. Zou een verhaal uit de realiteit kunnen zijn. Werk van jeugdzorg, die faalt in waarheidsvinding. Schrijnend spannend.’
De Volkskrant

Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461091833
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461090324
Tranen prikken door onrecht.
HDC media, Ineke Berkhout
Vals alarm is een boek dat je wakker schudt en doet realiseren dat situaties als deze echt gebeuren.
Libelle
Met vaart geschreven schrijnend verhaal over het ontbreken van waarheidsvinding door Jeugdzorg, waardoor een kind ten onrechte uit huis wordt geplaatst.
NBD Biblion

Over de auteur

Marelle Boersma

Marelle Boersma heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder de bestsellers Ik volg je en Vals alarm. Ook haar Vertrekthrillers, zoals Ciao Sicilia en Terug naar Cornwall, zijn razend populair.