Het Cadeau

Home / Boeken / Het Cadeau

Wie geeft, zal ontvangen…

Ze trok de deur open en deed een stap terug. ‘Jij?’ vroeg ze verbaasd. Voor haar stond Marc, met in zijn hand een plat pakje met een strik eromheen. Verward keek ze hem aan. Wat deed hij hier, nota bene met een cadeautje? Hij moest woest op haar zijn. Of…? Ze durfde de gedachte dat hij echt van niks wist nauwelijks ruimte te geven.

13 Spannende korte verhalen van bekende en minder bekende vrouwelijke thrillerauteurs: Judith Visser, Marelle Boersma, Linda Jansma, Patricia Snel, Martine Kamphuis, Carla de Jong, Ingrid Oonincx, Tupla Mourits, Svea Ersson, Milou van der Will, Linda Samplonius, Anita Larkens en Els Ruiters.

Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461091512
Het ene verhaal doet je huiveren, bij het andere verschijnt er een glimlach rond je mond, maar stuk voor stuk zijn ze de moeite van het lezen waard.
Vrouwenthrillers

Over de auteurs

Marelle Boersma

Marelle Boersma heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder de bestsellers Ik volg je en Vals alarm. Ook haar Vertrekthrillers, zoals Ciao Sicilia en Terug naar Cornwall, zijn razend populair.

Linda Jansma

Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema. Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden. Linda schreef 15 thrillers waaronder de bestsellers Houvast, Kwetsbaar en Tweestrijd.

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx schrijft psychologische thrillers met goed uitgewerkte personages, verrassende plots en veel vaart. Ze debuteerde in 2010 met de thriller Nickname. Inmiddels heeft ze zes thrillers en een aantal korte verhalen op haar naam staan.

Martine Kamphuis

Martine Kamphuis (1963) werkt als psychiater/ psychotherapeut en verwerkt haar vakkennis in haar boeken. Ze schrijft zowel kinder- en jeugdboeken als heerlijke thrillers voor volwassenen.

Tupla M.

Wie geeft, zal ontvangen… Ze trok de deur open en deed een stap terug. ‘Jij?’ vroeg ze verbaasd. Voor haar stond Marc, met in zijn…

Svea Ersson

Svea Ersson debuteerde in 2009 bij De Crime Compagnie met Alleen Eva. Daarna volgden nog een aantal thrillers en korte verhalen, onder andere Voor altijd Isa en de Vertrekthriller Hej Denemarken. Svea heeft een fijne schrijfstijl die zorgt voor heerlijk leesvoer!

Els Ruiters

Els Ruiters (Eindhoven, 1964) schreef naast een aantal boeken voor kinderen en Young adults ook thrillers voor volwassenen. In 2012 kwam haar thrillerdebuut Geraakt uit bij De Crime Compagnie. Daarna volgden Verborgen verleden (2013) en Bloedverwanten (2015).

Anita Larkens

Anita Larkens schrijft fictie en non-fictie. In 2015 verscheen haar eerste thriller Schaduwdochter bij De Crime Compagnie. Nadat ook haar tweede thriller De betrokkenen goed werd ontvangen, verscheen in maart 2017 De dagen.

Linda Samplonius

Linda Samplonius (1984) is freelance tekstschrijver. Haar thrillerdebuut, Koelcel, verscheen in 2014 bij De Crime Compagnie.