Sophie Wester

Sophie Wester

Schrijversduo met pit en humor

Achter de naam Sophie Wester gaat het schrijversduo Sophie Fraza en Ester Ankoné schuil. Hun missie is om spannende verhalen te schrijven waarin de lezer zich kan verliezen. Want wat is er nou heerlijker dan de wereld om je heen voor even te vergeten?

Als (voormalig) docenten Nederlands delen zij een grote liefde voor de Nederlandse taal. Natuurlijk lezen zij graag en veel, maar ook schrijven is iets wat zij altijd hebben gedaan. In september 2019 zijn zij gestart met een tweejarige opleiding aan de Schrijversacademie om hun schrijfskills verder te ontwikkelen. Daar ontstond het ambitieuze plan om samen een boek te schrijven. Samen karakters uitwerken, elkaars scènes redigeren, de plotlijnen als puzzelstukjes in elkaar passen, het bleek uitdagend en ontzettend leuk om te doen.

Het resultaat was hun meeslepende debuutthriller Moordende hitte, die in augustus 2022 verscheen. In 2023 volgde de psychologische thriller Een lege plek en inmiddels werken ze aan hun derde thriller, Schaduwkant, die begin 2024 verschijnt.
De stijl van Sophie Wester kenmerkt zich door herkenbare personages en een fijne schrijfstijl, waardoor je hun boeken in één ruk uitleest.

Boeken van de auteur