Moordende hitte

Home / Boeken / Moordende hitte
Moordende hitte
Verschijningsdatum
augustus 2022
Auteur(s)

Kleine leugens, grote geheimen en een dodelijke afloop…

Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen bedenken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start van het project stroef en hun wederzijdse frustraties broeien onder de oppervlakte.
De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen en de hitte ondraaglijk wordt, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.

Prijs
€ 7,99
ISBN
9789461096777
Prijs
€ 8,99
ISBN
9789461096821
Met de temperatuur stijgt ook de spanning naar een moordende climax. Niet weg te leggen!
Moon Kager, Mustreads
Een lekkere pittige vrouwenthriller, vol venijn, leugens en een vleugje van Arlidge. Dat smaakt naar meer!
Annette Overvoorde, Birdy's boeken
Een heerlijk verhaal, de onderhuidse spanningen zijn al snel voelbaar. Leuk zoals de ontwikkelingen elkaar opvolgen, ik heb ervan genoten.
Liesbeth, Boekhandel Thomas
Een subliem debuut geschreven met veel vaart, interessante personages, broeierige spanning en dit alles in een vlotte schrijfstijl.
Karin, Vrouwenthrillers Recensie bekijken
Met Moordende hitte heeft Sophie Wester echt wel bewezen dat ze weten wat schrijven is. Dit belooft nog veel goeds voor de toekomst.

Over de auteur

Sophie Wester

Achter de naam Sophie Wester gaat het schrijversduo Sophie Fraza en Ester Ankoné schuil. Hun motto: één en één is zoveel meer dan twee!