CRIME COMPAGNIE CAFÉ

Home / Nieuws / CRIME COMPAGNIE CAFÉ
CRIME COMPAGNIE CAFÉ
11/01/2024

Ben jij erbij?

Op zaterdag 2 maart presenteren we de 2e editie van het Crime Compagnie Café. Een gezellige middag met onze crème de la crime-auteurs in hartje Utrecht!

We presenteren maar liefst 5 nieuwe, spannende titels! Ontmoet tijdens deze middag bekende auteurs zoals Linda Jansma en Loes den Hollander en maak kennis met onze nieuwe auteurs. Onder genot van een drankje kun je gezellig kletsen met onze auteurs en andere boekenliefhebbers.

Je bent van harte welkom! Hieronder vind je meer informatie. Aanmelden kan onderaan de pagina.

Onderstroom – Linda Jansma

Een indringend familiedrama. Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig verwoest, haar huwelijk gestrand en haar zeilschool in financiële moeilijkheden beland. Wanneer Hester na twee jaar haar leven langzaam weer oppakt wordt er in de buurt een meisje vermoord. Is Insa’s moordenaar teruggekeerd? Of nooit weggeweest…

Schaduwkant – Sophie Wester

Alleenstaande moeder Ellen voedt haar puberzoon Mick op. In theorie weet ze door haar baan als docent en counselor op een middelbare school precies hoe ze met tieners om moet gaan. Maar haar eigen zoon lijkt steeds meer afstand van haar te nemen. Op een examenreis naar Texel komt ze erachter dat hij verwikkeld is in een gevaarlijk spel…

Bloedwraak – Marcella Kleine

Een geheim brengt een moeder en haar dochters in gevaar. De zus van weddingplanner Natalia is dood. Welk geheim heeft haar het leven gekost en bedreigt nu ook het leven van Natalia en haar moeder Hellen?

Geen weg terug – Marie-José Verweij

Een nachtmerrie voor iedere ouder. De tweejarige Mila wordt door iemand meegenomen van de opvang. Waar is Mila?

Verlaat de gevangenis zonder betalen – Marjolein van der Gaag

Brenda en Roland belanden in een rollercoaster na de verdwijning van hun dochter. Als afdelingsdirecteur van de Belastingdienst wordt Brenda al maandenlang opgeslokt door de ontstane puinhoop rondom de kinderopvangtoeslag. Willen slachtoffers van de toeslagenaffaire wraak nemen?

LOCATIE

Bibliotheek Neude
2e etage | Theaterzaal & NODA
Neude 11
3512 AE Utrecht

BEREIKBAARHEID

Bibliotheek Neude is op verschillende manieren te bereiken.

Openbaar vervoer
Van station Utrecht Centraal is de bibliotheek te bereiken met buslijnen 2, 8, 28, 50, 55, 73, 74 of 77. Stap uit bij halte Neude. Liever lopen? Via Vredenburg en de Potterstraat is het ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station. Plan je reis via 9292.nl.

Fiets
Je kunt je fiets stallen onder de bibliotheek. De stalling is dagelijks geopend. De fietsenstalling is de eerste 24 uur gratis.

Auto
Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij Interparking Hoog Catharijne P1, P4 of P5 of bij Q-park La Vie. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend. Vanaf deze garages is het 5 tot 10 minuten lopen naar de bibliotheek.

Zaal open: 14.00 uur.

Meld je hieronder aan voor het Crime Compagnie Café en we zetten je op de lijst!  (Vol is vol).

Entree is 21,99 incl. goodiebag met een boektitel naar keuze! Tijdens deze middag zijn er leuke boekendeals. Bij de boekverkoop is enkel pin aanwezig.
Je ontvangt t.z.t. een betaalverzoekje. 

Crime Compagnie Café 2 maart

  • Ben je pers of boekblogger? Vermeld hieronder je website of social media account