‘Geloof mij nooit’ is een emotionele rollercoaster

Home / Nieuws / ‘Geloof mij nooit’ is een emotionele rollercoaster
‘Geloof mij nooit’ is een emotionele rollercoaster
22/03/2023

Geloof mij nooit is alweer de 29e thriller van Loes den Hollander, de thrillerkoningin van Nederland. Loes staat bekend om haar spannende en oer-Hollandse thrillers. In 2021 won ze de MAX Gouden vleermuis voor haar hele ouvre.

Hoe herken je ontrouw en bedrog?

Het huwelijk van Jochem en Pattie is vanaf het begin gebaseerd op totaal verschillende intenties. Het houdt daarom geen stand. De scheiding verloopt allesbehalve soepel.
Voor de buitenwereld lijkt het huwelijk van Ted en Fifi heel stabiel en gelukkig. Het einde van de relatie komt dan ook geheel onverwacht. Dan gebeurt er iets wat niemand van de familie had verwacht en vragen ze zich af: wie wilde nu eigenlijk afrekenen met wie?

Waarom je Geloof mij nooit moet lezen!

Geloof mij nooit is een thriller die je niet mag missen. De verhaallijn kruipt onder je huid en laat je huiveren voor wat komen gaat. Loes den Hollander weet je heen en weer te slingeren tussen de karakters en hun emoties. Regelmatig zal je met empathie en zelfs afgrijzen verder lezen. Deze psychologische thriller laat je als lezer zinderen. Angstvallig blijf je lezen, bang voor wat er nog komen gaat. In een adem lees je Geloof mij nooit uit. Na het dichtklappen van het boek zal je nog even moeten bijkomen. Dit boek leent zich ook goed voor een leesclub. Na het lezen is nabespreken nodig.

Geloof mij nooit wordt uitgebracht in een speciale cadeau editie met goudfolie. Perfect om cadeau te geven met Moederdag. Houdt jouw moeder van lezen? Dan maak je haar met de nieuwste thriller van Loes den Hollander zeker gelukkig.

Geloof mij nooit kruipt onder je huid en laat je niet los. Beklemmend tot ver na de laatste pagina…’ Marjan van den Berg, columnist voor Margriet

‘Een niet te stoppen rollercoaster waarin je niet meer weet wie of wat je moet geloven.’ Marion van de Coolwijk, auteur

‘Onvoorspelbaar, verrassend en MindBlowing. Wauw!’ Moon Kager