De spannendste thrillers voor Moederdag

Home / Nieuws / De spannendste thrillers voor Moederdag
thriller tips voor moederdag
23/04/2023

Zondag 14 mei is het Moederdag. De dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Moeders die gek zijn op lezen maak je natuurlijk het gelukkigst met een spannende thriller. Deze thrillers zijn echte cadeautjes voor Moederdag.

Loes den Hollander – Geloof mij nooit

De 29e thriller van Loes den Hollander is tijdelijk verkrijgbaar in een gouden jasje. Het is een prachtig cadeau-exemplaar. Wil je jouw exemplaar nog specialer maken? Loes signeert op 11 mei én op 14 mei op de Libelle Zomerweek.

Hoe herken je ontrouw en bedrog?

Het huwelijk van Jochem en Pattie is vanaf het begin gebaseerd op totaal verschillende intenties. Het houdt daarom geen stand. De scheiding verloopt allesbehalve soepel.
Voor de buitenwereld lijkt het huwelijk van Ted en Fifi heel stabiel en gelukkig. Het einde van de relatie komt dan ook geheel onverwacht.
Dan gebeurt er iets wat niemand van de familie had verwacht en vragen ze zich af: wie wilde nu eigenlijk afrekenen met wie?

Marja West en Anna Bontekoe – Het zal nooit meer kaviaar zijn

Een boek en kookboek ineen. De nieuwe thriller van Marja West en Anna Bontekoe is het cadeau voor moeders die houden van thrillers en koken en bevat achttien kleurrijke en heerlijke vega(n) recepten.

Het zal nooit meer kaviaar zijn

De Nederlandse Sofia werkt bij een bank in New York. Als ze een klant bewusteloos bij de bankkluisjes in de kelder vindt, neemt ze een gevaarlijke beslissing. Dit is het begin van een reeks gebeurtenissen die ertoe leiden dat Sofia als kok bij een grote maffiabaas gaat werken. Door het bereiden van verrukkelijke maaltijden wint ze het vertrouwen van de topcriminelen en achterhaalt zo hun geheimen.

Linda Jansma – Zwarte leugens

De perfecte thriller Zwarte leugens verschijnt op 3 mei en zit in een speciaal Crime Compagnie-jasje. Het boekblok is voorzien van donkerpaarse doodshoofdjes, een echt collector’s item. Dit boek is net verschenen, dus zeker weten dat je moeder ‘m nog niet heeft!

‘ZE IS NIET DOOD’

Ruby is een razendpopulaire vlogger. Sinds een aantal jaar blogt ze ook over cold cases waarbij ze de hulp van haar volgers inroept. Haar nieuwste zaak is de verdwijning van een baby die dertig jaar geleden uit de kinderwagen werd gestolen. Dan krijgt ze opeens een vreemde reactie: ‘Ze is niet dood’.
Ruby kan het bericht niet loslaten en duikt dieper in het onderzoek. Maar de zaak lijkt zich meer en meer te verstrengelen met haar eigen verleden.

Ingrid Oonincx – Wakker

Ingrid Oonincx kan zich moeiteloos meten met Saskia Noort en Esther Verhoef. Haar nieuwste thriller is een heftige rollercoaster waarin je constant op het verkeerde been wordt gezet.

Als slapeloosheid leidt tot een nachtmerrie.

Mediaproducer Liz, zangeres Robin en de onlangs vader geworden Jonathan hebben één belangrijke overeenkomst: hun slapeloosheid zorgt voor grote problemen in hun leven.
Uitgeput en ten einde raad melden ze zich aan voor een experimentele slaaptherapie in een voormalige abdij. Wanneer er een dode valt, ontdekken Liz, Robin en Jonathan dat ontsnappen uit het klooster onmogelijk is. Vechtend tegen de slaap worden ze op de proef gesteld en proberen ze te ontkomen aan de moordenaar.

Eva Nagelkerke – Niet mijn droom

De spannende thriller Niet mijn droom is een leuk cadeautje om te geven, ook deze heeft een speciaal Crime Compagnie-jasje. Het boekblok is versierd met roze doodshoofdjes. Een echte eyecatcher.

Twee gezinnen, één droom. Als hun levens elkaar kruisen is geen weg meer terug. 

Kim en Rutger doen waar anderen alleen van dromen: ze gaan met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Maar het is niet alleen zon, zee en zuidenwind. Het is ook 24/7 niet aan elkaar kunnen ontsnappen, en dat zorgt al snel voor spanningen binnen het gezin. Dan slaat tijdens een zwarte nacht op zee het noodlot toe.
Vanaf dat moment is ruzie geen optie meer. Ze hebben elkaar nodig. Om te overleven.

Leest je moeder liever feelgood? Kijk dan bij ons zusje De Verhalenfabriek. Daar vind je de leukste feelgood novelles die je in een middagje uit kunt lezen.