Het zal nooit meer kaviaar zijn

Home / Boeken / Het zal nooit meer kaviaar zijn
Het zal nooit meer kaviaar zijn
Verschijningsdatum
april 2023

Het ideale cadeau voor moeders die houden van thrillers en koken!

De Nederlandse Sofia werkt bij een bank in New York. Als ze een klant bewusteloos bij de bankkluisjes in de kelder vindt, neemt ze een gevaarlijke beslissing. Dit is het begin van een reeks gebeurtenissen die ertoe leiden dat Sofia als kok bij een grote maffiabaas gaat werken. Door het bereiden van verrukkelijke maaltijden wint ze het vertrouwen van de topcriminelen en achterhaalt zo hun geheimen.

In dit boek vind je naast het spannende verhaal van Sofia en de ware gebeurtenissen rondom de New Yorkse maffia in de jaren 70, ook achttien kleurrijke en heerlijke vega(n) recepten. Marja West schreef dit spannende boek samen met haar dochter, chef-kok Anna Bontekoe.

Prijs
€ 21,99
ISBN
9789461097378
Aantal pagina's
254
Prijs
€ 8,99
ISBN
9789461097606
Aantal pagina's
254
Prijs
€ 11,99
ISBN
9789461098016
Aantal uren
7.5 uur
Een unieke leesbelevenis waarbij de zintuigen worden geprikkeld en je smaakpapillen worden geïnspireerd. Spannend, meeslepend en smakelijk!
Moon Kager, Mustreads or Not Recensie bekijken
Een boek dat weet te verrassen! Ik werd erin meegezogen en kon niet meer stoppen met lezen.
Marieke Scheers, Hebban
Een aanrader voor de liefhebbers van spannende verhalen én lekker eten.
Een geslaagde culinaire thriller, een bijzonder verhaal dat van de eerst tot de laatste pagina boeit. Een erg fijne leeservaring en een aanrader!
Een origineel, spannend, adembenemend en emotioneel verhaal.
Boekverslaafde Recensie bekijken
Unieke culi-thriller!
Tijdschrift Margriet
Een originele, lekkere, spannende thriller: een combinatie van een kook- en een boeiend boek.
Karin, Vrouwenthrillers Recensie bekijken
Een luchthartig verrukkelijk boek. Zelfs niet-kokende lezers zal het water in de mond lopen.

Over de auteur

Marja West en Anna Bontekoe

Auteur Marja West schrijft thrillers, feelgoedromans en non-fictie. Anna Bontekoe is chef. Ze kookt voornamelijk vegetarisch, maar vooral zo duurzaam en lokaal mogelijk.