Het Reservaat

Home / Boeken / Het Reservaat
Het Reservaat
Verschijningsdatum
juni 2013

Geld maakt niet gelukkig

Het Reservaat speelt zich af in ’t Gooi, in de wereld van de rijken der aarde, de jetset, de mensen die zwemmen in het geld. In deze harde wereld probeert nieuwkomen Jessica zich staande te houden. Gelukkig neemt Amanda Voorbach, de flamboyante echtgenote van de bekende televisieproducent Marcus Voorbach, Jessica onder haar hoede. Ze introduceert Jessica bij haar vriendengroep en leert haar de gebruiken en regels van Het Reservaat. Jessica bloeit op. Maar na verloop van tijd blijken de relaties binnen de vriendengroep gecompliceerd te zijn, niets is wat het lijkt.
Wie speelt welk spelletje, welke motieven schuilen er achter zogenaamde vriendschappen en in hoeverre zal Jessica zichzelf verliezen?

 

Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461091086
Gooische taferelen, pracht en praal en natuurlijk ook de nodige wisseling van partners en veel intriges.
Chicklit
Mooi, helder taalgebruik en een prima gedoseerde mix van perspectiefwisselingen tussen de hoofdpersonen maken het verhaal compleet.
Crimezone/Hebban
Een vrouwenthriller die je bij de keel pakt en pas loslaat als de laatste woorden zijn gelezen.
Vrouw Telegraaf

Over de auteur

Liselotte Stavorinus

Liselotte Stavorinus (1967) woont in Blaricum, is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. Na haar spraakmakende debuut Het reservaat (2013) verscheen in 2019 haar tweede Gooische thriller: De verleiding.