‘Zwarte leugens’ zorgt voor slapeloze nachten

Home / Nieuws / ‘Zwarte leugens’ zorgt voor slapeloze nachten
Linda Jansma - Zwarte leugens
23/03/2023

Zwarte leugens is de nieuwste thriller van Linda Jansma. Linda is al jaren een favoriet onder thrillerfans. Haar nieuwste thriller zorgt voor slapeloze nachten.

‘ZE IS NIET DOOD’

Ruby is een razendpopulaire vlogger. Sinds een aantal jaar blogt ze ook over cold cases waarbij ze de hulp van haar volgers inroept. Haar nieuwste zaak is de verdwijning van een baby die dertig jaar geleden uit de kinderwagen werd gestolen. Dan krijgt ze opeens een vreemde reactie: ‘Ze is niet dood’.
Ruby kan het bericht niet loslaten en duikt dieper in het onderzoek. Maar de zaak lijkt zich meer en meer te verstrengelen met haar eigen verleden.

Waarom je ‘Zwarte leugens’ moet lezen!

Met Zwarte leugens is het Linda Jansma weer gelukt om een perfecte thriller neer te zetten. Een spannend verhaal met fantastische plotwendingen. Vanaf het begin zuigt Linda Jansma je het verhaal in en leef je mee met de moeder van baby Tess. Continue vraag je je af: Zou Tess nog leven, of wie heeft haar meegenomen? En waarom? Ook leef je mee met Ruby die op zoek gaat naar de waarheid. Stukje bij beetje krijg je meer informatie over de zaak. Jansma zet je vakkundig een paar keer op het verkeerde been. Zwarte leugens is een geheimzinnig mysterie over een interessante verdwijningszaak met een originele insteek. Na dit boek wil je meer van Linda Jansma lezen!

‘Levensechte personages en een spannend verhaal met geweldige plotwendingen. De perfecte thriller!’ Wendy Wenning, Vrouwenthrillers

‘Een psychologisch sterke thriller die zorgt voor slapeloze nachten.’ Moon Kager, Mustreads or Not