Zes genadeloos spannende thrillers voor 8,99 per stuk.

Home / Nieuws / Zes genadeloos spannende thrillers voor 8,99 per stuk.
Zes genadeloos spannende thrillers voor 8,99 per stuk.
10/01/2023

Het thrillerpakket van januari bestaat uit zes titels met o.a. Loes den Hollander en Linda Jansma.

Deze zes titels verschijnen 10 januari bij de boekhandels* en online verkoopkanalen en zijn een mooie mix van nieuwe titels van debuterende auteurs en heruitgaven van bestsellerauteurs.

Zin in Zillertal – Svea Ersson

Zin in Zillertal is een echte winterthriller. Je waant je in Oostenrijk.

Een nieuwe Vertrekthriller die zich afspeelt op de piste in Oostenrijk! De kinderen van Katja van Merwede zijn talentvolle skiërs. Om hen optimaal te laten trainen, verhuist Katja naar het Oostenrijkse Zillertal. Terwijl het leven van Myrthe en Rowan zich afspeelt op en rond de piste, probeert Katja een bestaan op te bouwen. Dan duikt er iemand op die haar dringend wil spreken. Het voert Katja terug naar de tijd toen ze zelf aan skiracen deed. Maar die periode uit haar leven wil ze het liefst vergeten….

Je bent aan de beurt – Loes den Hollander

Je bent aan de beurt is een donkere thriller die je raakt tot in elke vezel. Loes op haar best!

Het kan met elke vrouw gebeuren. Denk nooit dat het jou niet treft. Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt David niet de charmante man te zijn die ze dacht dat hij was. Sterker nog, hij doet dingen met haar die ze helemaal niet wil. Aan hem ontsnappen lijkt onmogelijk, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek…

In eigen hand – Linda Jansma

In eigen hand is een spannende thriller die je het liefst in Ă©Ă©n keer uit wil lezen.

Is het een ongeluk of opzet? Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Ze besluit een eigen recherchebureau te beginnen.
Dan klopt voormalig hoofdinspecteur Ferry Akkermans bij haar aan voor hulp. Zijn zoon is verongelukt toen hij tegen een boom reed, maar Ferry twijfelt aan het onderzoek van zijn ex-collega’s. Was het wel een ongeluk?

Bloedlijn – Machteld van Zalingen

Bloedlijn is het Crime Compagnie thrillerdebuut van Machteld van Zalingen.

De zoektocht naar een vermist meisje leidt tot een wilde achtervolging in de bergen. Wanneer de achttienjarige Emma na een scoutingkamp niet terugkeert, roept haar vriend de hulp van de politie in. Rechercheur Manon Dijkgraaf start een onderzoek. Hoewel haar collega’s denken dat Emma vrijwillig is verdwenen, kan Manon de vermissing niet loslaten. Maar dan stuit ze op een onverwachte tegenstander…

Woede – Tamara Geraeds

Woede van Tamara Geraeds is eerder verschenen als e-book en nu uitgebracht als paperback.

Ze dachten dat hij dood was. Maar dan staat hun vermiste zoon ineens op de stoep. Sinds de verdwijning van hun zoon Robin is het leven een worsteling voor Koen en Myrna de Wit. Tot Robin op een dag op de stoep staat. Zowel zijn ouders als zijn broer en zusje sluiten het verloren gezinslid liefdevol in de armen. Maar de droom is niet zo mooi als hij lijkt.
Waar is Robin al die tijd geweest? En wat verbergt hij?

Nooit meer alleen – Angelique Haak

Nooit meer alleen won de prijs voor beste Nederlandstalige Thriller 2020 bij Thrillers and More en stond op de shortlist van de Hebban Thrillerprijs 2021.

Zes vrienden, verbonden door een groot geheim…
Wie kan Emma nog vertrouwen als de waarheid alles kapot dreigt te maken? Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbareschoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A. Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

 

*Boekhandels kunnen het pakket bestellen via verkoop@crimecompagnie.nl.