Vriendin & De Crime Compagnie: Een Mooie Combi!

Home / Nieuws / Vriendin & De Crime Compagnie: Een Mooie Combi!
Vriendin & De Crime Compagnie: Een Mooie Combi!
05/03/2020

De Crime Compagnie en het tijdschrift Vriendin zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om in 2020 zes edities van het Vriendin Bookazine uit te brengen. Een Bookazine is een boek in tijdschriftvorm.

Uit onderzoek is gebleken dat de Vriendin-lezeres graag leest en dan met name thrillers van eigen bodem. De Crime Compagnie is gespecialiseerd in het uitgeven van thrillers van Nederlandse vrouwelijke auteurs. Omdat dit zo goed op elkaar aansluit, is besloten samen het avontuur aan te gaan. Eigenaar/uitgever Ilse Karman van De Crime Compagnie: “Deze aandacht is fantastisch voor de promotie van onze auteurs en de naamsbekendheid van onze uitgeverij. Op deze manier kunnen lezers eenvoudig kennismaken met onze auteurs.”

In ieder Bookazine en in Vriendin zelf wordt er promotie gemaakt voor de backlist en nieuw te verschijnen titel van de auteur in paginagrote advertenties. De edities zijn ook precies zo gekozen dat ze samenvallen met de verschijning van een nieuwe titel van betreffende auteur. Zo worden Onderschat en Onder invloed van Marijke Verhoeven gepromoot in editie 1. In editie 2 zit een kortingsbon voor Terug naar Cornwall, de nieuwe Vertrekthriller van Marelle Boersma.

Advertentie in Vriendin

Advertentie in Vriendin

Het Bookazine wordt ook gepromoot in andere Audax-uitgaven zoals bijv. Santé, Party, Weekend. Daarnaast is er aandacht in de boekenweekfolders van AKO en The Readshop en zijn er schapkaarten in de winkels.

Onder mijn huid van Marijke Verhoeven is het eerste Bookazine dat in de schappen ligt. Op de planning staan titels van Marelle Boersma (29 april) en Linda Jansma (24 juni). Het Bookazine is te koop voor 2,99 bij o.a. AKO, Bruna, Readshop en Primera.