Loes Den Hollander In De Telegraaf: Ik Ben Vier Weken Van Mijn Leven Kwijt

Home / Nieuws / Loes Den Hollander In De Telegraaf: Ik Ben Vier Weken Van Mijn Leven Kwijt
Loes Den Hollander In De Telegraaf: Ik Ben Vier Weken Van Mijn Leven Kwijt
11/11/2020

“Ik heb mijn eigen angsten van me af geschreven”, zegt Loes den Hollander, terwijl ze in haar knusse huis in de Kop van Noord-Holland thee met speculaas serveert en haar hond Thora een kluifje geeft. “Want Franka’s verhaal; is voor een deel gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Ook ik kreeg twee jaar geleden een aneurysma in mijn hoofd, waardoor ik enige tijd mijn geheugen kwijtraakte. Ik moest haar creëren om de scherpe randjes van deze ingrijpende gebeurtenis voor mezelf eraf te halen”.

In Wacht maar af de nieuwste thriller van Loes den Hollander ontwaakt een vrouw in een verpleeghuis. Franka heeft geen idee wat ze er doet, of hoe ze er terecht is gekomen. Verbijsterd hoort ze dat ze er al weken verblijft om te revalideren.

Klik hieronder op de afbeelding voor een vergroting van het bericht.