‘Het zal nooit meer kaviaar zijn’ trekt je het New York van de jaren 70 in

Home / Nieuws / ‘Het zal nooit meer kaviaar zijn’ trekt je het New York van de jaren 70 in
‘Het zal nooit meer kaviaar zijn’ trekt je het New York van de jaren 70 in
21/03/2023

Het zal nooit meer kaviaar zijn schreef Marja West samen met haar dochter, chef-kok Anna Bontekoe. Waarom een chef zul je denken? In dit boek vind je naast een spannend verhaal ook achttien kleurrijke en heerlijke vega(n) recepten! Een unieke thriller!

Het ideale cadeau voor moeders die houden van thrillers en koken

De Nederlandse Sofia werkt bij een bank in New York. Als ze een klant bewusteloos bij de bankkluisjes in de kelder vindt, neemt ze een gevaarlijke beslissing. Dit is het begin van een reeks gebeurtenissen die ertoe leiden dat Sofia als kok bij een grote maffiabaas gaat werken. Door het bereiden van verrukkelijke maaltijden wint ze het vertrouwen van de topcriminelen en achterhaalt zo hun geheimen.

Waarom je Het zal nooit meer kaviaar zijn moet lezen!

Het zal nooit meer kaviaar zijn is een origineel en bijzonder boek. Marja West weet heel goed hoe je sfeervolle levensechte beschrijvingen en personages beeldend neerzet. Met deze thriller trekt ze je meteen het verhaal in dankzij de ijzersterke proloog. De culinaire rode draad die door het hele boek loopt is een leuke toevoeging. Het water loopt je in de mond en je kunt de gerechten bijna ruiken. Wij kregen zin om direct de keuken in te gaan.

‘Een unieke leesbelevenis waarbij de zintuigen worden geprikkeld en je smaakpapillen worden geïnspireerd. Spannend, meeslepend en smakelijk!’ Moon Kager, Mustreads or Not

 

‘Een boek dat weet te verrassen! Ik werd erin meegezogen en kon niet meer stoppen met lezen.’ Marieke Scheers, Hebban