Deze vier thrillers bezorgen je een spannend voorjaar

Home / Nieuws / Deze vier thrillers bezorgen je een spannend voorjaar
deze thrillers lees je lekker weg in het voorjaarszonnetje
17/04/2023

Deze vier thrillers lees je heerlijk weg in het voorjaarszonnetje.

Angelique Haak – Een nieuw begin

Wanhopig probeert Jennifer het verleden achter zich te laten…

Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega’s werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een moordenaar die een voorliefde heeft voor Griekse Mythologie en het afstraffen van overspelige vrouwen. Lukt het Jennifer geheim te houden wat haar overkomen is en echt opnieuw te beginnen, als het er steeds meer op gaat lijken dat de Mythologie-moordenaar het op haar gemunt heeft?

Een nieuw begin is het eerste deel in de serie met Jennifer Brugman in de hoofdrol. Als je van spannende thrillers houdt, dan is dit een absolute Must Read! Zodra je het boek openslaat wil je niet meer stoppen met lezen. De schrijfstijl van Angelique Haak is heel fijn waardoor je je als lezer helemaal in het verhaal kunt verliezen.

Sophie Wester – Een lege plek

Arts Birgit gaat altijd tot het uiterste om haar cliënten te helpen met hun kinderwens. Maar deze keer gaat ze te ver…

Birgit Zilver is een succesvolle arts in haar eigen vruchtbaarheidskliniek. Wanneer haar ex-vriend Sander vraagt of ze hem en zijn vrouw Annabel wil helpen met hun kinderwens, is Birgit zo overrompeld dat ze toestemt. Kort daarna krijgt ze te maken met heftige bedreigingen en raakt ze de controle over haar leven kwijt. In een wanhopige poging om de regie weer terug te krijgen, maakt Birgit een grove inschattingsfout.

Een lege plek is een meer dan waardige opvolger van het debuut van Sophie Wester, met deze tweede thriller weten de dames een gevoelige snaar te raken en de lezer te trakteren op een meeslepende verhaallijn vol twisten en intrigerende personages. Deze pageturner wil je echt niet missen, sterk en indrukwekkend, een echte aanrader dus.

Martine Kamphuis – Vrij

Henri, de man die Linde ooit bevrijdde uit haar ouderlijk huis, blijkt een duistere kant te hebben. Linde wil van hem af, maar hij wil haar niet laten gaan en chanteert haar met een geheim uit haar verleden. Linde heeft zich er lange tijd bij neergelegd dat ze vastzit, tot er iets gebeurt wat verdergaan onmogelijk maakt.

Martine Kamphuis heeft met Vrij een vlotte thriller geschreven waar je doorheen vliegt. Wanneer je denkt te weten welke kant het op gaat neemt het verhaal op het einde een verrassende wending. Een absolute aanrader.

Barbara Sevenstern – Familiegeluk

Familiegeluk is een feelgood thriller over verlies, familiebanden en de allesbepalende behoefte aan erkenning

Samen met haar jeugdliefde Mark leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abrupt einde aan als haar moeder overlijdt. Ze blijkt al vijftig jaar een geheim met zich mee te dragen. Wat is er toen precies gebeurd? Met als enige houvast een oud adresboek van haar moeder gaat Lisette op zoek naar de waarheid. Daarmee zet ze bestaande familieverhoudingen op scherp en wordt al snel duidelijk dat niets is wat het lijkt.

Barbara Sevenstern weet je vanaf het sinistere begin te boeien met haar debuut Familiegeluk. Een sterke psychologische roman met intrigerende karakters, spanning op het juiste moment en een verrassend plot!