Winternacht

Home / Boeken / Winternacht
Winternacht
Verschijningsdatum
november 2022

Kerstbundel: 3 spannende verhalen voor maar 10 euro!

Een van de aanwezigen hier zou het pension niet levend verlaten. Sterker nog: die zou kerstavond niet eens halen. En alleen hij wist wie dat was.

In deze bundel vind je 3 spannende kerstverhalen van auteurs Linda Jansma, Saskia M.N. Oudshoorn en Marja West. Winternacht, Kerststuk en Onfortuinlijk koekje zijn vorig jaar uitgebracht als e-books bij De Verhalenfabriek, en nu voor het eerst in boekvorm verkrijgbaar! Heerlijk om te lezen met een kopje warme chocomel onder een dekentje. Leuk om te geven en te krijgen!

Over de auteurs

Linda Jansma

Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema. Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden. Linda schreef 15 thrillers waaronder de bestsellers Houvast, Kwetsbaar en Tweestrijd.

Marja West

Marja West werd geboren in Bakkum, Noord-Holland. In 2013 gooide ze haar leven om en ging schrijven. Na haar debuut Uitgeteld verschenen een groot aantal thrillers en verhalen, onder andere de psychologische thriller Het spel van leugens.

Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn woont in de omgeving van Rotterdam en schreef diverse vrouwenthrillers en feelgood-series. In 2022 komen maar liefst 2 thrillers van Saskia uit bij De Crime Compagnie: Dieptepunt (juni) en Los geslagen (september).