Winternacht

Home / Boeken / Winternacht
Winternacht
Verschijningsdatum
november 2022

Kerstbundel: 3 spannende verhalen voor maar 10 euro!

In de kleine, knusse hal stond een kleurig versierde kerstboom; honderden minuscule lampjes schitterden tussen de ballen en slingers door. Langs de trap naar boven was een guirlande bevestigd, opgesierd met rode strikken en groen met rood geblokte linten.
Hij keek de gezellige hal rond, naar de gasten die in- en uitliepen, het personeel dat de drukte bijna niet aankon. Een van de aanwezigen hier zou het pension niet levend verlaten. Sterker nog: die zou kerstavond niet eens halen. En alleen hij wist wie dat was.

In deze bundel vind je 3 spannende kerstverhalen. Winternacht van auteur Linda Jansma, Kerststuk van Saskia M.N. Oudshoorn en Onfortuinlijk koekje van Marja West. Het zijn stuk voor stuk heerlijke verhalen om te lezen met een kopje warme chocomel onder een dekentje.

Prijs
€ 10
ISBN
9789461096913
Aantal pagina's
350
Winternacht is een spannende verhalenbundel met drie kerstverhalen die heerlijk te lezen zijn onder de kerstboom.
Neeltje, Vrouwenthrillers Recensie bekijken
Gek op kerst, thrillers en korte verhalen? Dan is dit het perfecte cadeau!

Over de auteurs

Linda Jansma

Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema. Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden. Linda schreef 15 thrillers waaronder de bestsellers Houvast, Kwetsbaar en Tweestrijd.

Marja West

Marja West werd geboren in Bakkum, Noord-Holland. In 2013 gooide ze haar leven om en ging schrijven. Na haar debuut Uitgeteld verschenen een groot aantal thrillers en verhalen, onder andere de psychologische thriller Het spel van leugens.

Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn woont in de omgeving van Rotterdam en schreef diverse vrouwenthrillers en feelgood-series. In 2022 komen maar liefst 2 thrillers van Saskia uit bij De Crime Compagnie: Dieptepunt (juni) en Los geslagen (september).