Verdwenen

Home / Boeken / Verdwenen
Verdwenen
Verschijningsdatum
februari 2021

Hoe ver zou jij gaan om de waarheid te achterhalen?

Als kind van een bewust ongehuwde moeder heeft onderzoeksjournalist Simone haar vader nooit gekend. Totdat haar stervende moeder haar een naam en foto geeft. Simone ontdekt dat haar vader aan boord was van een vrachtschip dat schipbreuk leed in de Atlantische Oceaan. Ze besluit een artikel te schrijven over dit dodelijke ongeluk. Stap voor stap ontrafelt ze de gruwelijke waarheid achter haar vaders verleden.

Verdwenen is genomineerd voor de MAX Zilveren Vleermuis 2021!

Prijs
€ 18,95
ISBN
9789461094698
Aantal pagina's
280
ISBN
9789461094773
Aantal pagina's
280
Een overtuigende thriller met sterke sfeertekeningen en een knappe opbouw.
De Telegraaf
Bekwaam schetst Oonincx de grote boze wereld waarin haar Simone zich maar net staande kan houden. Met aan het einde nog een verrassend en donderend slotakkoord.
Brabants Dagblad
Je kunt niet ‘even’ een hoofdstuk lezen door de constant zuigende werking van het verhaal. Je wilt doorlezen en het verhaal laat je niet meer los.
ThrillZone
Een spannend en vlot geschreven verhaal
TrosKompas
een spannend verhaal tot de laatste pagina want ook het einde is verrassend.
NBD Biblion
Het verhaal zit heel knap in elkaar. De lezer valt van de ene verrassing in de andere en dat geldt zeker voor de ontknoping.
Hebban
Dit boek is een aanrader voor iedereen die graag een goede thriller leest!
Leesmagazine van Bol

Over de auteur

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx schrijft psychologische thrillers met goed uitgewerkte personages, verrassende plots en veel vaart. Ze debuteerde in 2010 met de thriller Nickname. Inmiddels heeft ze zes thrillers en een aantal korte verhalen op haar naam staan.