Ken mij niet

Home / Boeken / Ken mij niet
Ken mij niet
Verschijningsdatum
juli 2023

Voor de liefhebbers van Daar waar de rivierkreeften zingen

Mijn naam is Tessa. Ik ben op zoek naar een nieuw leven.
Tessa is op de vlucht. Ze is doodsbang dat de man die haar voor het leven getekend heeft, haar opnieuw vindt. Daarom moet ze steeds een nieuwe identiteit aannemen. Overal waar ze komt, vallen doden. Wat hebben die met Tessa te maken? Is het mogelijk voor iemand die zo beschadigd is, opnieuw te beginnen?

Over Ken mij niet schreef Nadine: “Soms denk ik dat niet alleen ik maar iedereen in de vrije wereld op zoek is naar zichzelf… Identiteit is een illusie.”

Wat lezers vonden van dit boek?
” Het verhaal is pakkend, intens droevig en blijft je waarschijnlijk nog lang bij.” – Sandra Hutchison

Heftig, fascinerend en indrukwekkend. Hoofdpersoon Tessa blies me van mijn stoel. Wàt een karakter wordt hier neergezet! Wat een levensverhaal, wat een beslissingen en hoe verbazingwekkend is het wanneer je echt wel weet wat goed en kwaad is, maar af en toe gewoon meer dan graag meegaat in het ‘kwaad’. – Karin Meinen

‘Het is een thriller buitencategorie. Geen bloedvergieten of onrealistische gebeurtenissen. Het hele verhaal zou zo maar eens echt kunnen zijn. ‘Wat als’… kwam dikwijls in me op. Niet weg te leggen!’ – Peggy van Aert

“Overrompelend” – Vrouwenthrillers

Prijs
€ 8,99
ISBN
9789461097439
Ken mij niet is met vlotte pen geschreven en de vele wendingen houden het voortdurend interessant
Vrouwenthrillers.nl
De auteur weet de spanning tot verrassende einde vol te houden. Goed geschreven (psychologische) thriller.
NBD Biblion
Een dijk van een thriller!
Samenlezenisleuker

Over de auteur

Nadine Barroso

Nadine Barroso (1981) woont met haar man en drie zonen in Bilthoven. Ze schreef eerder de roman EGO en thriller Ken mij niet. In 2022 zal haar thriller Verraderlijk spel bij De Crime Compagnie verschijnen.