Nadine Barosso

Nadine Barroso

De duistere kant van de mens

Nadine Barroso (1981) begon met schrijven vanaf het moment dat ze pen op papier kon zetten. Schrijven werd al snel haar manier om de wereld te verwerken en dat is nooit veranderd. Haar liefde voor boeken mondde uit in een studie Engelse Taal en Literatuur.

In 2016 debuteerde ze met een roman, maar ze kon zichzelf niet weghouden bij de fascinerende duistere kant van de mens en kwam al snel terug bij haar ware liefde: spannende boeken. Met haar verrassende thriller Ken mij niet wist ze een trouwe schare lezers aan te spreken.

In het echte leven volgde ze haar grote liefde Mark naar Moskou waar zij hun eerste kindje mochten verwelkomen. Inmiddels wonen zij weer in Nederland met hun drie zonen.

In haar schrijven put Nadine uit eigen ervaringen, emoties en ‘rauwe menselijkheid’ waardoor het haar lukt onder de huid van lezers te kruipen. Ook maatschappelijke thema’s schuwt zij niet. Ze neemt je graag mee in een achtbaan van intense relaties en bloedstollende wendingen. Zo ook in Verraderlijk spel, dat in april 2022 bij De Crime Compagnie verscheen en ook in Dodelijke cocktail neemt ze je mee voor een spannende rit!

Boeken van de auteur