Het Carpa Complot

Home / Boeken / Het Carpa Complot
Het Carpa Complot
Verschijningsdatum
juni 2019

‘Hello, we are looking for highly intelligent individuals.’

Aanvankelijk lijkt CARPA 3521 een speelse manier om sollicitanten te werven met puzzels op het internet. Ook de negentienjarige Geus Versluijs laat zich graag uitdagen. Maar hoe verder hij komt, hoe meer hij beseft dat het geen spelletje is. De opdrachten worden onheilspellender en er lijkt geen weg meer terug.

Wanneer Geus plotseling verdwijnt, vraagt Anja de excentrieke Quint Ruys om haar broer te vinden. Samen raken ze verzeild in een zoektocht naar CARPA. Pas als hackers een sluis overnemen en een overstroming veroorzaken, beseft Quint hoe hoog de inzet is. Anja loopt gevaar. En zij niet alleen…

Het Carpa Complot stond op de Longlist Hebban Thriller debuutprijs 2020.

ISBN
9789461093936
ISBN
9789461094001
ISBN
9789046173459
Het Carpa Complot is een originele debuutthriller waarin elk detail door de schrijfster tot in de puntjes is uitgewerkt.
Hebban
Een meer dan tevreden stellend debuut. Goed geschreven, aardige personages en spannende opbouw.
VN thrillergids
Het verhaal leent zich perfect voor een film: vol acties, achtervolgingen, puzzels, verdwijningen en goed uitgewerkte personages.
Vrouwenthrillers

Over de auteur

Heleen van den Hoven

Heleen van den Hoven (1959) maakte in 2019 haar thrillerdebuut bij De Crime Compagnie met Het Carpa Complot. In 2020 verscheen Heleens tweede thriller: De speelgoedman. Deze onvoorspelbare pageturner staat op de longlist voor de Hebban Thrillerprijs. Binnenkort komt haar nieuwste boek uit: Het tango algoritme.