‘Woede’ kruipt onder je huid

Home / Nieuws / ‘Woede’ kruipt onder je huid
‘Woede’ kruipt onder je huid
16/01/2023

Woede van Tamara Geraeds is eerder verschenen als e-book en nu uitgebracht als paperback.

Ze dachten dat hij dood was. Maar dan staat hun vermiste zoon ineens op de stoep. 

Sinds de verdwijning van hun zoon Robin is het leven een worsteling voor Koen en Myrna de Wit. Tot Robin op een dag op de stoep staat. Zowel zijn ouders als zijn broer en zusje sluiten het verloren gezinslid liefdevol in de armen. Maar de droom is niet zo mooi als hij lijkt.
Waar is Robin al die tijd geweest? En wat verbergt hij?

Waarom je Woede moet lezen!

Woede kruipt vanaf de eerste bladzijdes onder je huid. Het verhaal wordt afwisselend verteld door Myrna en Koen. Daarnaast komt Robin hier en daar aan het woord , waarbij de lezer mee terug in de tijd wordt genomen. Stukje bij beetje ontvouwt zich het verhaal. Het gezin probeert het normale leven weer op te pakken na de hereniging met Robin. Maar al snel merken Koen en Myrna dat hun zoon is veranderd. Zijn ontvoering heeft hem boos en kil gemaakt. Op sommige momenten is hij zelfs een beetje eng. Op andere momenten is hij echter heel lief. Na een paar dagen al valt het op dat hij anders reageert op Koen dan op Myrna. Hij lijkt boos te zijn op Koen en zint op wraak. Maar waarom? 

Woede laat zien wat een traumatische ervaring met een gezin kan doen. Hoe je elkaar kunt verliezen en hoe belangrijk vertrouwen is om elkaar weer terug te vinden. Woede van Tamara Geraeds laat je met een beklemmend gevoel achter.

‘Leest als een trein, met heerlijke onderhuidse spanning waarbij je je afvraagt wat er nou werkelijk aan de hand is.’ Linda Jansma, bestsellerauteur

‘Wat een verhaal zeg, een psychologisch hoogstandje! Mijn eerste kennismaking met Tamara Geraeds en die bevalt meer dan goed!’ [4 sterren] Carla Kooijman, Mustreads

Woede is een meeslepende zoektocht, naar familie, erkenning en vooral veel nestwarmte. Echt een dikke mustread.’ [4 sterren] Birdy’s Boeken.