Dit is het clubboek van de maand juli

Home / Nieuws / Dit is het clubboek van de maand juli
Dit is het clubboek van de maand juli
08/07/2024

De Crime Compagnie Club: De boekenclub voor liefhebbers van onze thrillers.

Voor slechts 15 euro per maand ontvang je de nieuwste Crime Compagnie thriller lang voordat deze bij de boekhandel verschijnt. Op deze manier heb je iedere maand een goed boek in huis voor een mooie prijs. Word je lid voor 1 augustus dan ontvang je als welkomstcadeau het boek van Inge van Prooijen – De bonusmoeder cadeau.

Het clubboek van deze maand is …

Pas maar op voor de boze wolf – Marcella Kleine

Niemand is nog veilig

Met de komst van de wolf krijgen Imke¬†en haar gezin ‚Äď net als de rest van de regio ‚Äď te maken met een nieuwe werkelijkheid waarin vee en misschien zelfs kinderen niet meer veilig zijn. Terwijl de spanningen oplopen, krijgt Imke¬†ook te maken met haar¬†eigen demon: de ‚ÄėWolvenman‚Äô. Hij haalt nare streken met haar uit en eist haar dochtertje Sterre op. Imke¬†is helemaal op zichzelf aangewezen, want als ze haar man vertelt wie haar lastigvalt, loopt ze het risico hem kwijt te raken.¬†Lukt het Imke¬†haar dochter uit de klauwen van de wolf te houden?

Marcella Kleine schrijft thrillers, feelgoodnovelles en waargebeurde verhalen. Haar vorige thriller Bloedwraak verscheen in maart 2024 bij De Crime Compagnie.

Pas maar op voor de boze wolf is een fictief verhaal, vermengd met waargebeurde voorvallen in wolvengebied.

Meld je aan voor de club!