Deze Is Te Spannend!

Home / Nieuws / Deze Is Te Spannend!
Deze Is Te Spannend!
10/08/2016

Bij ons verschijnt 20 augustus het ontzettende spannende en heftige boek Methode 15/33 van Shannon Kirk.

‘Wat een mindfuck! Ik denk zeker dat dit boek een bestseller gaat worden Denk je in: een hoofdpersonage dat zo meedogenloos is dat ze tot nog meer in staat is dan haar ontvoerder. De shock is voelbaar bij het lezen van dit boek: hoe is een mens tot zoiets in staat?’
Penny Engelvaart, Boekenredactie Bol.com

Stel je voor: een hulpeloos, zwanger meisje van 16 dat net uit de veiligheid van haar eigen omgeving is gerukt en in een smerige bestelwagen is geduwd. Ontvoerd… Alleen…Doodsbang.

Vergeet haar nu…

Stel je in plaats daarvan een zwanger, manipulatief wonderkind voor. Ze wordt in een smerige bestelwagen geduwd en voelt vanaf het eerste moment van haar ontvoering een koelbloedig verlangen naar twee dingen: haar ongeboren kind redden en genadeloos wraak nemen.

Ze gaat methodisch, berekenend en wetenschappelijk te werk bij het maken van haar plan. Niets laat ze aan het toeval over, onverstoorbaar maakt ze haar berekeningen en oefent ze, terwijl ze wacht… op het perfecte moment om toe te slaan. Methode 15/33 is wat er gebeurt als het slachtoffer net zo koudbloedig is als haar ontvoerders.

Prijs 17,95