Uit het niets

Home / Boeken / Uit het niets
Uit het niets
Verschijningsdatum
augustus 2018

Wie kan Barbara nog vertrouwen?

Voor Rafael, mijn aanstaande ex-man, bleef ik aardig. Ook toen het tussen ons niet meer boterde en ik wist dat een scheiding onontkoombaar was. De gedachte aan hoe hij was geweest vóór Parijs, verdween nooit helemaal uit mijn herinneringen.

Barbara is getrouwd met haar grote liefde, de gedecoreerde held, Rafael. Ze ondervindt dat getrouwd zijn met een held niet eenvoudig is, maar scheiden van zo’n dapper iemand bijna onmogelijk.
Als Barbara op een avond thuiskomt van haar werk, wordt ze aangevallen door een gemaskerde man. Barbara verweert zich zodanig dat de aanvaller het niet overleeft. Wie was de man? Haar ex Rafael? En was Barbara wel het doelwit?

Prijs
€ 9,95
ISBN
9789461093363
Vogelenzang heeft een fijne schrijfstijl; ze gebruikt korte zinnen en hoofdstukken om snel en efficiënt ter zake te komen.
Hebban
Er blijft altijd nog iets verborgen
Vrouwenthrillers

Over de auteur

Atie Vogelenzang

Atie Vogelenzang (1955, Krimpen aan de Lek), is geen onbekende in de thrillerwereld. Als de helft van Tupla M. schreef ze, samen met Wendela de Vos, meerdere spannende boeken. In 2018 besloot Atie het alleen te proberen en verscheen haar thriller Uit het niets.