Methode 15/33

Home / Boeken / Methode 15/33
Methode 15/33
Verschijningsdatum
augustus 2016
Auteur(s)

Wat als het slachtoffer meedogenlozer is dan haar ontvoerders?

Stel je voor: een hulpeloos, zwanger meisje van 16 dat net uit de veiligheid van haar eigen omgeving is gerukt en in een smerige bestelwagen is geduwd. Ontvoerd… Alleen…Doodsbang.

Vergeet haar nu…

Stel je in plaats daarvan een zwanger, manipulatief wonderkind voor. Ze wordt in een smerige bestelwagen geduwd en voelt vanaf het eerste moment van haar ontvoering een koelbloedig verlangen naar twee dingen: haar ongeboren kind redden en genadeloos wraak nemen.

Ze gaat methodisch, berekenend en wetenschappelijk te werk bij het maken van haar plan. Niets laat ze aan het toeval over, onverstoorbaar maakt ze haar berekeningen en oefent ze, terwijl ze wacht… op het perfecte moment om toe te slaan. Methode 15/33 is wat er gebeurt als het slachtoffer net zo koudbloedig is als haar ontvoerders.

 

Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461092533
Fantastisch hoe rollen worden omgedraaid, hoe een tiener onverstoorbaar werkt aan haar ontsnapping en wacht op het perfecte moment om toe te slaan.
HDC media
Methode 15/33 verhaalt over een gruwelijk complot en is spannend en meeslepend.
Hebban

Over de auteur

Shannon Kirk

Shannon Kirk heeft haar boeken over de hele wereld verkocht en heeft meerdere prijzen gewonnen voor haar werk. Methode 15/33 is een bestseller, de vertaalrechten van het boek zijn over de hele wereld verkocht en de film is in de maak.