Kwetsbaar

Home / Boeken / Kwetsbaar
Kwetsbaar
Verschijningsdatum
juli 2014
Auteur(s)

Als het verleden je inhaalt…

Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Wanneer haar grote liefde voor de deur van de succesvolle dansgelegenheid wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar?

 

‘De jury koos dit jaar voor een boek waarin de hoofdpersoon zichzelf keihard tegenkomt in een keiharde wereld. Het is een verhaal dat stilistisch nergens inzakt, met een goed gedoseerde spanning, een mooie perspectiefwissel, uitstekende dialogen en een doordachte verhaallijn die niet alleen duidelijk te volgen maar ook invoelbaar is. De auteur laat onsmeeleven met de personages en hun liefde en leven. Het boek boeit op elke bladzijde en is een absolute pageturner. ‘
Winnaar Schaduwprijs 2011

 

Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461091291
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789461091802
Razend spannend en ontroerend tegelijk.
Telegraaf Vrouw
De wilde geschiedenis van de hoofdpersoon Janine – van hoer tot eigenaar van een hippe dansclub – klopt genadeloos op de deur van haar villa.
Algemeen Dagblad
Nu nog de verfilming!
Vrouwenthrillers

Over de auteur

Linda Jansma

Linda Jansma (1967) schrijft psychologische thrillers met een maatschappelijk thema. Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden. Linda schreef 15 thrillers waaronder de bestsellers Houvast, Kwetsbaar en Tweestrijd.