Julia Menken 3 – De onbekende man

Home / Boeken / Julia Menken 3 – De onbekende man
Chantal van Mierlo - Julia Menken - De onbekende man
Verschijningsdatum
juni 2022

Het derde en laatste deel in de ijzersterke Julia Menken-serie

Hoewel de spoken uit haar verleden niet rusten, heeft Julia alles redelijk onder controle. Tot haar baas haar op een actuele zaak zet: de vermissing van een kind. Julia moet samenwerken met een nieuwe collega, Charlotte, maar ziet dat helemaal niet zitten. Langzaam maar zeker verliest Julia de grip op zowel haar eigen leven als de zaak.

Prijs
€ 19,95
ISBN
9789461095893
Aantal pagina's
242
Deze serie te lezen is gewoon té goed om niet te lezen. Persoonlijk heb ik deze serie verslonden en ik weet dan ook zeker dat ik Julia Menken ga missen.
De ontknoping is spannend en verrassend tegelijkertijd. Wat zit dit verhaal knap in elkaar en wat vormt het een mooie afsluiting van de Julia Menken-trilogie.
Boekenbeschrijfster Kim Recensie bekijken
Een top einde van een geweldige serie. Sterke personages, brede verhaallijnen, een zeer sterk plot en geweldige plottwist. Een mustread voor elke thrillerlezer!
Vrouwenthrillers Recensie bekijken

Over de auteur

Chantal van Mierlo

Chantal van Mierlo (1979) debuteerde in 2016 met De nummers, dat werd genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs. Ook schreef ze de Storytel Original Julia Menken, een van de best beluisterde series op Storytel. Vanaf 2021 zullen de drie delen over Julia Menken bij De Crime Compagnie verschijnen.