In de knel

Home / Boeken / In de knel
In de knel
Verschijningsdatum
april 2021
Auteur(s)

De wanorde is groter dan ooit op de boerderij van haar ouders. Kan Noor het bedrijf nog redden en ten koste van wat?

Noor Aalberts is gelukkig met haar stadse leven in Amsterdam, al staat dat in groot contrast met haar jeugd in de Achterhoek. Na een noodkreet van een familielid keert Noor terug naar de boerderij waar ze is opgegroeid. Ze treft een complete chaos aan en haar vader is nergens te bekennen…

Prijs
€ 19,95
ISBN
9789461094742
Aantal pagina's
280
ISBN
9789461094759
Goed opgebouwd, vlot lezend spannend verhaal [...] Zeer verrassend slot. Leuke thriller, die zich voor de afwisseling eens een keer afspeelt op het platteland."
NBD Biblion
Dit is een echte heerlijke oer-Hollandse vrouwenthriller! Heleen Smit schrijft direct, zonder omwegen en zet zo een geloofwaardig en spannend verhaal neer.
Wendy Wenning
Verbluffend goed en zeer spectaculair!
Annette Overvoorde, Birdy's Boekenblog
In de knel is een thriller vol spanning en actie. Tegen het einde loopt de spanning nog een stuk verder op en sluit Heleen Smit af met een zinderend klapstuk.
Vrouwenthrillers.nl - Karin Recensie In de knel
In de knel is een boek vol actie en doet ons verlangen naar een volgend boek van deze auteur!

Over de auteur

Heleen Smit

Heleen Smit (Ede, 1983) woont in Doetinchem met haar vriend en twee honden. Ze studeerde journalistiek en werkt bij een nieuwswebsite voor de food- en agribusiness. Na haar goed ontvangen debuut Op het verkeerde moment, verscheen onlangs de polderthriller In de knel.