Het 6e clubboek valt deze maand op de mat…

Home / Nieuws / Het 6e clubboek valt deze maand op de mat…
Het 6e clubboek valt deze maand op de mat…
03/10/2024

Deze maand verschijnt het zesde clubboek bij De Crime Compagnie Club. Dit is dé leesclub voor thrillerliefhebbers. Iedere maand verrassen we onze leden met een nieuw boek. Van welke auteur dit is zie je pas wanneer het boek op de mat valt. Op de 10e van de maand maakt de auteur zich bekend in de club.

Waar je in ieder geval zeker van bent is dat het een goede thriller is en dat je de thrillers van onze bestsellerauteurs voordelig en als eerste in huis hebt. Zo staat er nog een hele grote titel op de planning…

Maar voor nu willen we even terugblikken op de eerste zes boeken.

Het welkomstgeschenk, eerste boek van de club

In maart verscheen de nieuwe thriller van publiekslieveling Linda Jansma, Onderstroom. Een thriller met een verrassende ontknoping. Het verhaal blijft nog lang nazinderen in je gedachten.

Reactie clublid Petra: “Het verhaal is zo goed geschreven en in elkaar gezet, dat je blijft lezen! De cover ziet er prachtig uit, evenals het boek zelf, met de mooie blauwe kleur aan de zijkanten van het boek verwerkt. Linda Jansma heeft mij weer verrast met dit verhaal.”

Lees hier meer recensies.

Het clubboek van de maand mei: Campinggasten

We wisten meteen dat dit boek het eerste clubboek van de maand zou worden. Campinggasten is van Liz Ouwens. Het is de perfecte zomerthriller en dankzij de club heeft dit boek een geweldige boost gekregen. Liz weet de camping en haar gasten tot leven te wekken.

Reactie clubblid Akke Froukje: “De spanning wordt al snel opgebouwd doordat Lina gewurgd wordt aangetroffen; de zoektocht kan beginnen! De auteur weet mijn aandacht goed vast te houden en ik blijf doorlezen. Er zit veel afwisseling in het verhaal en Liz Ouwens houdt de vaart er goed in. Dit zorgde ervoor dat ik het boek in no-time uit had.”

Lees hier meer recensies.

Het clubboek van de maand juni: De bonusmoeder

Deze thriller van Inge van Prooijen brengt meer teweeg dan je van tevoren had bedacht. Met De bonusmoeder weet Inge je te boeien tot het eind. En natuurlijk schrijft ze een onverwacht plot. Als je het boek nog een keer leest, lees je het met andere ogen.

Reactie clublid Mieke Schepens: “Wat ik bijzonder sterk vind aan dit boek, is dat de auteur de lezer een bepaalde kant op voert, om dan later de lezer weer te verbazen als blijkt dat het tóch niet helemaal is zoals eerder gedacht. Dat is wat mij betreft een voorwaarde voor een goede psychologische thriller. Het broeit en blijft broeien tot het einde…”

Lees hier meer recensies.

Het clubboek van de maand juli: Pas maar op voor de boze wolf

Deze thriller klinkt als een sprookje, maar is dat zeer zeker niet. Marcelle Kleine weet op een verbluffende manier fictie en non-fictie bij elkaar te brengen. De angst van de inwoners voor de echte wolf is voelbaar.

Reactie clublid Marijo Bakker: “Een loei spannend boek wat je van de eerste letter tot de laatste letter in spanning houdt. Een boek met een plot dat ik niet aan zag komen. Met een thema wat echt van deze tijd is, “De wolf”. Ik heb werkelijk genoten van dit boek.”

Lees hier meer recensies.

Het clubboek van de maand augustus: Wraaklust

Een meeslepende thriller over de gesloten Keet. Het boek springt van het heden naar het verleden en weer terug. Langzaam maar zeker komen we erachter waarom Keet zo is geworden. Wanneer je het boek uit hebt, raden wij je aan om de proloog nog eens te lezen. Wat een verhaal.

Reactie clublid Suzanne: “Als lid van De Crime Compagnie Club mocht ik dit boek als een van de eersten lezen. Wat een spannend verhaal. Door de tijdssprongen blijf je geboeid. Je wil namelijk door blijven lezen maar hij verspringt elke keer weer. En dus denk je bij jezelf nog 1 hoofdstuk dan… 😉 Het einde was onverwachts. Een echte aanrader! Ik lees veel thrillers en er zijn er veel goed maar de kunst is dat het verfrissend, nieuw en origineel moet zijn, Saskia M.N. Oudshoorn vinkt al deze boxen af!”

Lees hier meer recensies.

Het clubboek van de maand september: De moord op Willemina Jansen.

We gaan een hele andere kant op met de historische detective van Marijke Verhoeven. Het is super leuk om de reacties te lezen van onze clubleden. Het is het 10e boek van Marijke en een kroon op haar werk.

Reactie clublid Diane Kooistra: “Als een echte Hercule Poirot gaat Ella aan het werk, ondervragen, aantekeningen makend en op het laatst wordt iedereen bij elkaar gebracht voor de uitkomst van deze puzzel. Een plot met een, ook voor de hoofdpersonen, onverwacht staartje maakt dat dit een boek is dat vraagt om een volgend deel. Zou Ella van Borssum Waalkes de nieuwe Poirot worden en nog meer cold cases op gaan lossen?”

Lees hier meer recensies.

Wat kun je nog verwachten?

We teasen je al een beetje… Er komt nog dit jaar een grote titel aan. Meld je snel aan voor de club als je die niet wilt missen.

Onze club is echt iets voor jou als je…

…je het leuk vindt om te lezen
…je graag ontspant met een spannende thriller
…je fan bent van de Crime Compagnie thrillers
…je graag nieuwe auteurs ontdekt
…je graag als eerste het nieuwste boek wil lezen

Clubleden ontvangen voor slechts 15 euro per maand de nieuwste Crime Compagnie thriller, lang voordat deze bij de boekhandel verschijnt. Er zitten ook leuke extraatjes bij zoals een gratis e-book van dezelfde auteur, toffe boekenlegger of je ontvangt een speciale editie. Word je lid voor 1 november dan ontvang je als welkomstcadeau het boek van Marijke Verhoeven cadeau.

Meld je hier aan voor de club.

Het welkomstgeschenk van deze maand is:

De moord op Willemina Jansen – Marijke Verhoeven

In april 1917 doen twee arbeiders in een donker bos in Paterswolde een lugubere ontdekking: in een ondiep graf vinden ze het halfvergane lichaam van een vrouw. Het blijkt te gaan om de vermiste Willemina Jansen uit Groningen.

September 1927: de Haarlemse Ella van Borssum Waalkes verblijft enkele weken in het Familiehotel in Paterswolde. Wanneer ze hoort over de onopgeloste moord in het Kluivingsbos gaat ze op onderzoek uit. Maar iemand vindt dat Ella te veel vragen stelt en gaat wel heel ver om haar de mond te snoeren…

Marijke Verhoeven (Groningen 1967) schrijft heerlijke thrillers vol spanning, romantiek en humor. Lezers zijn dol op haar boeken. De moord op Willemina Jansen is gebaseerd op ware gebeurtenissen.