Winkelmand 0

Benieuwd wat we voor jou in petto hebben in 2017? We zetten onze spannende & fijne vrouwenthrillers op een rijtje…

JANUARI

unnamed (1)
Blinddate – Marelle Boersma

Moon is single en zoekt haar geluk in het datingcircuit. Ze houdt een blog bij met alles wat ze meemaakt en krijgt daarop steeds meer reacties. Een van haar volgers is alleen wel erg fanatiek. Hij wil háár. Het leven van Moon lijkt op het spel te staan. Er is een oplossing, maar die is heel rigoureus…

Marelle Boersma is de auteur van bestsellers als Vals Alarm (100.000 ex), Ik volg je en Nobody . Blind date is alweer haar elfde thriller. In 2015 vertrok Marelle naar Portugal om daar te gaan wonen, schrijven en schrijfcursussen te geven.

20 januari
15 euro
9789461092069

MAART

unnamed (2)

De Dagen – Anita Larkens

Twee verdwenen kinderen
Twee wanhopige ouders
Eén zoektocht

Tijdens een voorjaarsnacht verdwijnen de kleuters Frida en Mees uit het huis van hun moeder. Beide ouders, Maud en Maarten, zijn de eerste verdachten. Hoewel de ex-geliefden al meer dan een jaar uit elkaar zijn, brengt het noodlot hen weer samen. In de dagen en weken die volgen, wordt er met man en macht naar de kinderen gezocht. Vanaf het begin duiken de media bovenop het verhaal van de losbandige, jonge moeder die in het openbaar haar tranen niet toont. Maar waar moet je beginnen als het spoor al bij de voordeur eindigt?

Anita Larkens woont samen met haar man en twee zoons nabij Groningen. Eerder schreef ze de thrillers Schaduwdochter en De Betrokkenen .

verschijnt maart
15 euro
9789461092083

Cover_Geenkindmeer.wbs

Geen Kind meer – Esther Boek

Het is voorjaarsvakantie 2013 als de dan 19-jarige Max door een grote politiemacht van zijn bed wordt gelicht. Hij wordt verdacht van verkrachting van een tienermeisje, Charlotte. Anna, zijn moeder, gelooft in de onschuld van haar zoon en doet er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze wordt geconfronteerd met leugens, geweld en corruptie en moet alle zeilen bijzetten om zichzelf, maar bovenal haar gezin, op de been te houden.

Een boek over onrecht, schuld en schaamte. Maar bovenal gaat dit verhaal over de liefde van een moeder voor haar zoon.

Esther Boek heeft drie zonen en werkt in de jeugdzorg. Haar boek is gebaseerd op waargebeurde feiten uit haar eigen leven.

31 maart
15 euro
9789461092199

APRIL

hoofdzaak cover.wbs

Hoofdzaak – Mariska Overman

Specialist Postmortale zorg Isabel Dieudonné heeft twee jaar geleden haar werk als rechercheur vaarwel gezegd na een heftige zaak. Tot nu. Haar halfbroer, rechercheur David Nichols, roept haar hulp in als hij een hoofd op zijn keukentafel vindt. Van wie is dat hoofd? Waarom ligt het in zijn keuken?

Mariska Overman is eigenaar van een bureau dat de dood bespreekbaar maakt. Ze schrijft als columnist voor verschillende websites over rouw en dood. Hoofdzaak is haar thrillerdebuut.

13 april
15 euro
9789461092397

MEI

Zondeval.wbs

Zondeval – Marianne en Theo Hoogstraaten

Emilia heeft de verloren gewaande brieven van Michelangelo in haar bezit. De informatie in deze brieven is explosief en maakt dat meerdere mensen motieven hebben om deze brieven in handen te willen krijgen. Al snel beseft Emilia dat de jacht op haar is geopend.

Florence 1526
Mirabella heeft Angelina en Michael, haar twee kinderen, allebei iets nagelaten waarmee ze hun een zorgeloze toekomst dacht te bezorgen. Niet lang na haar dood reizen de twee samen naar Rome om Michaels vader te zoeken. Daar blijken de laatste geschenken van hun moeder kostbaarder dan ze vermoedden, en gevaarlijk, want ze zijn hun leven niet zeker meer.

Marianne en Theo Hoogstraaten leggen in hun boeken op een prachtige manier de link tussen heden en verleden.

verschijnt mei
15 euro
9789461092373

JULI

Uitverkoren.wbs

Uitverkoren – Linda Jansma

Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Nog steeds weet ze niet precies wat er gebeurd is; ook haar broer is inmiddels door onbekenden om het leven gebracht en haar moeder is spoorloos. Terwijl Jules onophoudelijk blijft zoeken naar antwoorden, krijgt ze als officier van justitie te maken met twee sterfgevallen, die leiden naar een gesloten woongemeenschap. Wat speelt zich allemaal af binnen de muren van de sekte-achtige groepering?

Bestsellerauteur Linda Jansma schreef vorig jaar het eerste deel in de trilogie De Cirkel van het Kwaad die door publiek en recensenten juichend werd ontvangen. Uitverkoren belooft eveneens zo’n pageturner te worden.

juli
17,50
9789461093592

Delaatsteadem.wbs

De laatste adem – Marijke Verhoeven

Midden in het zomerseizoen wordt het toeristische Deense eiland Kenning opgeschrikt door een gruwelijke moord. Aanvankelijk is er geen verband met het kleine groepje vrouwen dat zich witte heksen noemt en dat deze zomer op het eiland verblijft om er hun traditionele feesten te vieren.
Tegen wil en dank heeft Nina zich weten te verzoenen met haar bovennatuurlijke gave. Als er een tweede verdwijning plaats vindt op het rustieke eiland, besluit Nina alles op alles te zetten om de zaak op te lossen.

Marijke Verhoeven schreef eerder De Beproeving, het eerste deel in de serie over het eiland Kenning. Haar stijl kenmerkt zich door een vernieuwende combinatie van humor, romantiek en een vleugje bovennatuurlijke spanning.

3 juli
15 euro
9789461092427